2777
2789
عنوان

زگیل

313 بازدید | 9 پست

با سلام حدود سه هفته میشه دهانه واژنم دو تا دونه ریز زد نرم و رنگ پوست هست رفتم دکتر گفت ریزه کاریش نداشته باش  فقط داخل اب گرم بشین . الان دو روزه سه روزه احساس میکنم دونه زیر پوستی بالای همون درومده نه دردی دارم نه چیز دیگه امکانش هست زگیل تناسلی باشه خواهش میکنم جواب بدید خیلی نگرانم در ضمن در هفته ۱۴بارداری هستم. با تشکر

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب شاید زگیل تناسلی نباشه دکتر چیگفت بهت

والا یه دکتر رفتم گفت نه این زگیل نیست.ولی من حرفشو باور ندارم😂.باید برم یه دکتر دیگ هم ببینه تا مطمئن شم.آزمایش پاپ اسمیر میگن قطعی مشخص میکنه

خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
والا یه دکتر رفتم گفت نه این زگیل نیست.ولی من حرفشو باور ندارم😂.باید برم یه دکتر دیگ هم ببینه تا مط ...

والا منم رفتم دکتر هیچی نگفت ولی انقدر مطالب اینترنتو خوندم استرس گرفتم همش احساس میکنم داره بیشتر میشه مال شما اضافه هم شد

والا منم رفتم دکتر هیچی نگفت ولی انقدر مطالب اینترنتو خوندم استرس گرفتم همش احساس میکنم داره بیشتر م ...

دست دستیش نکن.اگه فکر میکنی زگیل هست.فکر میکنم برای شما که بارداری یه نوع کرم هست که از بین میبرتش.راههای طبیعی هم هست.نه من هموناس.البته من زیاد دست نمیزنم بهش.من سه تا دونس.

دست دستیش نکن.اگه فکر میکنی زگیل هست.فکر میکنم برای شما که بارداری یه نوع کرم هست که از بین میبرتش.ر ...

نمیدونم اخه شکل زگیل نیسن نرمه و ریزه و با فاصله کوتاه یکی هست ولی ریزه.من کوچیک بودم زگیل دست داشتم امکدنش هست به اون ربط داشته باشه؟

نمیدونم اخه شکل زگیل نیسن نرمه و ریزه و با فاصله کوتاه یکی هست ولی ریزه.من کوچیک بودم زگیل دست داشتم ...

والا نمیدونم.ولی میگن یه نوع ویروسه که تو خونه.ممکنه.بدبختی من دوساله اصن رابطه ندارم نمیدونم از کجا اومدن اینا

والا نمیدونم.ولی میگن یه نوع ویروسه که تو خونه.ممکنه.بدبختی من دوساله اصن رابطه ندارم نمیدونم از کجا ...

ولش کن پس زگیل تناسلی نیست حساس نباش من تازه ژل بهداشتی خریدم بزنم شاید تاثیر گذاشت ژل بانوان هم خوبه شاید مال تو جوش