2777
2789
عنوان

یچیزی بگم بخندید به بچگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 102 پست
دیدم

چیووو

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه که من تو این مدت خیلی التماسش کردم که بیا همو ببینیم یک روز می اومد ی روز بهانه می آورد ی روز ...

تموم شد؟

پس قسمت خنده دارش کو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دقیقا دوستمم نیست یعنی نمیدونم چند وقته باهم حرف میزنیم تقریبا سه ساله همو میشناسیم ولی مثل جن میمون ...

فهمیدم چجوریه  خوش گذرون و گردن نگیرِ

اینا اصلا بدرد نمیخورن وقتتو هدر نده

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اگه سوالی دارید بپرسید 🥲😂

مال چند سال پیشه؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اولش کع فکر میکردم ازدواح میکنیم باهم دیگه 😂خودم نمیدونم چرا غمگین شد کاس کاملشو نمیگفتم شاید

هعیی

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

خلاصه ی اتفاقاتی افتاد که انگار دوستان حال ندارن زود میخوان به تهش برسم 😂خلاصه میخوام بگم عاشق و مع ...

چرا کات کردین

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

چیووو

گفتی ۲۴ساعت یه بار سین میزنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

این ک اسم بچه انتخاب کردع بودیم و فکر میکردم ازدواح میکنیم دیگ 😂😂

اسم بچه ها چی بود حالا

فهمیدم چجوریه خوش گذرون و گردن نگیرِاینا اصلا بدرد نمیخورن وقتتو هدر نده

واقعا میزنم‌بلاکش میکنم والا

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

چرا کات کردین

این وسط های عاشقی ما من بخاطر اینکه میخواستم امتحانش کنم رفتم به دوستش پیام دادم از قضا دوستش از من خوشش اومد و حسابی بخاطرم تلاش کرد اونم فکر کرد من با این آقا اوکی شدم در صورتی ک اینطور نبود و من به خودش گفتم بخاطر امتحان کردن تو که ببینم چقدر سرم غیرت داری اینکارو کردم اما باور نکرد اما خودشم دیگع منو نمیخواست و ازم خسته شده بود 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز