2777
2789
عنوان

ی جمله ب من ناامید الان بگو🫂😭

108 بازدید | 13 پست

خیلی ناامید شدم 

من خیلی خرخون بودم ولی بخاطر یسری اتفاقات از کلاس نهم به بعد فقط در حد اینکه قبول شم درس خوندم..

فشار هایی که توی مدرسه دولتی روم بود باعث شو برم غیرانتفاعی و متاسفانه دو سه نفر از بچه های همون مدرسه اومدن توی مدرسه جدیده و چون حالم بد شده بود غیرحضوری رفتم مدرسه و بیشترر موقع امتحانا 

تا همین امسال ک ورودی ۱۲تجربی ام

کلا درس حسابی درس نخوندم توی همین تابستونم سعی کردم بخونم ولی اصن انرژی نداشتم همش درگیری ذهنی 

یا حتی سر اینکه برم حضوری یا غیرحضوری.. شاید در گفتار راحت باشه ولی خیلی مشکل بزرگیه واسم

در نهایت اینکه نمیدونم باید چیکار کنم اصن اگ شروع کنم از الان میرسم یا ن..نمیدونم قراره چی بشه اصن:)

فعلا هم شرایط مشاور تحصیلی گرفتن و ندارم پیشنهاد نزد لطفا..

نمیدونم چیکار باید بکنم❤️‍🩹دهم یازدهم تست بزنم

پیش خوانی کنم چیکار کنم چیکار نکنم..خسته شدم واقعا

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقيق مشكل تو رو دارم سرگردونم🥲😖

خیلی واقعن سردرگمی رومخه🤝

کل روز میگم نه بزار برم فلان کلاس بعد پشیمون میشم

نمیدونم چرا

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

مشکلات خواهند گذشت 🦋🦋🦋🦋

و تو از این مرحله ها گذرکرده و لبخند خواهی زد درحالی که از پشت پنجره بیمارستان روانی به بیرون نگاه میکنی🌱🦋🦋🦋🌱🌱

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

مشکلات خواهند گذشت 🦋🦋🦋🦋و تو از این مرحله ها گذرکرده و لبخند خواهی زد درحالی که از پشت پنجره بیما ...

وای🤣❤️‍🩹این چی بوددد

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منم مشکل تورو داشتم البته من سال کنکورم افسردگی شدید گرفته بودم تمام دستام شده بود جای خودزنی خانواده میگفتن چرا درس نمیخونی منی داشتم تلاش میکردم امشبو تا صبح چجوری زنده بمونم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

منم مشکل تورو داشتم البته من سال کنکورم افسردگی شدید گرفته بودم تمام دستام شده بود جای خودزنی خانواد ...

میفهمم واقعا 

چیشد بعدش

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

میفهمم واقعا چیشد بعدش

یه سال موندم پشت رشته ای که میخواستم اوردم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

یه سال موندم پشت رشته ای که میخواستم اوردم

شکر 

اصن اعصاب ندارم دل نمیدم ب کار 

خودم و میشناسم ی هفته درس بخونم بکوب میشینم میخونم ولی خودم تفره میرم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

شکر اصن اعصاب ندارم دل نمیدم ب کار خودم و میشناسم ی هفته درس بخونم بکوب میشینم میخونم ولی خودم تفره ...

حق بده به بدنت به خودت

مگه از سنگ ساخته شدی تو هم آدمی تو فشاری 

دلسوز خودت باش