2777
2789
حوصله ندارم توضیح بدم ولی واقعا دعا و توسل تاثیر داره البته در کنار تلاش

شوهرم تا جایی که بتونه کار میکنه ولی خرج گرون شده نمیشه پس انداز کرد اصلا

خودمم خیلی دعا میکنم ولی خدا باید خودش راضی باشه که بده

تقریبا بعد ۴سال. ب طرز معجزه آساییدنبال خونه بودیم. خالم و همسرش ی واحد گذاشته بودن واسه فروش،مثلا ق ...

مبارکتون باشه عزیزم کاش منم واسم جور شه کوچیکم باشه راضیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اصلا نمیشه با حقوق کارمندی با وجود کرایه خونه و وام ازدواج وام دیگه ای گرفت🥲

عزیزم منم ۲ سال و نیم پیش عقد کردم خیلی وقت نیست، همسرم هم کارمند هستن اما شهرای بزرگ ژندگی نمیکنیم شهر متوسط رو به کوچیک

مبارکتون باشه عزیزم کاش منم واسم جور شه کوچیکم باشه راضیم

ان شالله. 🌹

واقعا سخته مستاجری💔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عزیزم منم ۲ سال و نیم پیش عقد کردم خیلی وقت نیست، همسرم هم کارمند هستن اما شهرای بزرگ ژندگی نمیکنیم ...

من خودم استان زندگی میکنم خونه بابام شهرستانه اونجا خونه قیمتش تا استان کمتره ولی باز نهایتش من بتونم طلاهامو بدم زمینشو بخریم پول ساخت و ساز نداریم

من خودم استان زندگی میکنم خونه بابام شهرستانه اونجا خونه قیمتش تا استان کمتره ولی باز نهایتش من بتون ...

استان؟ متوجه نشدم عزیزم منظورتون مرکز استان هست؟ شهرستان های یک استان به مراکز استاناشون اونقدر تفاوت قیمت ندارن به جز تهران که قیمت خونه خیلی بالاست، سمت ما هم خونه سایز متوسط محله خوب دیگه الان ۷ ۸ تومن هست دبگه بزرگتر بیشتر، ولی تهران خیلیییییی گزونه ، پایین شهرش خونه ها ۷ ۸ تومنه منطقه متوسط ۱۵ تومن به بالا ، بالا سهرشم که دیگه ۳۰ تومن به بالاست

شوهرم تا جایی که بتونه کار میکنه ولی خرج گرون شده نمیشه پس انداز کرد اصلاخودمم خیلی دعا میکنم ولی خد ...

عزیزم امیدوارم زودتر قسمتتون بشه و از جایی که فکرشو نمیکنید براتون برسه بهترین خونه رو بخرید 

یه چیزی میگم امتحان کنید ولی اگر نتیجه نگرفتید بدونید حتما خیر بوده و بدبین نباشید

برای یکی از اهل بیت که ارتباط دلی بهتری باهاشون دارید نامه بنویسید و مثل یه بچه که از پدرش چیزی میخواد خواسته خودتونو بنویسید 

من از نامه برای امام رضا نتیجه گرفتم(انداختم تو ضریحشون) یبارم برای حضرت ابوالفضل نامه نوشتم و دادم بابام بردن انداختن تو ضریحشون

دست خالی نذاشتن منو قربونشون برم:))))

ولی بازم تاکید میکنم اگر نشد حتماااااا ویقینااااا خیرتون بوده شایدم موقعیت بهتری رو خدا براتون در نظر گرفته به جاش 

و بالاخره انسان همیشه تو زندگیش یه رنجی داره هیچوقت آسودگی نیست خدا خودش توی قرآن گفته انسان رو در رنج آفریدیم 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
استان؟ متوجه نشدم عزیزم منظورتون مرکز استان هست؟ شهرستان های یک استان به مراکز استاناشون اونقدر تفاو ...

اره خودمون مرکز استانیم خونه بابام شهرستان های اطراف

تحقیق کردم قیمت گرفتم دیدم اونجا قیمتش بهتره ولی نهایتش بتونم اونجا زمین بخرم پول ساخت و ساز ندارم

خودم مرکز استان ماهی هفت تومن کرایه میدم

عزیزم امیدوارم زودتر قسمتتون بشه و از جایی که فکرشو نمیکنید براتون برسه بهترین خونه رو بخرید یه چیزی ...

درسته عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت❤️

درسته عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت❤️

خواهش میکنم ✨🌼

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
اره خودمون مرکز استانیم خونه بابام شهرستان های اطرافتحقیق کردم قیمت گرفتم دیدم اونجا قیمتش بهتره ولی ...

انشالله که می خرید عزیزم ، آره کرایه ها زیادهه همه جا شهر ما هم کرایه ها حداقل ۹ تومن به بالاست دیگهه بعضیا ۱۲ بعضیا ۱۵ و....بنظرم زمین تون رو منطقه ایی بخرید که جای پیشرفتش بالا باشه که یهم قیمتاش بکشه بالا بعد بفروشید شهر خودتون بخرید، پیدا کردن همچین منطقه هایی سخته

اره خودمون مرکز استانیم خونه بابام شهرستان های اطرافتحقیق کردم قیمت گرفتم دیدم اونجا قیمتش بهتره ولی ...

عزیزم اگز همسرتون کارمند هستند ببینید وام نمیتونن از ارگانشون بگیرند که بذارید رو طلاهاتون یه زمین تو شهری که ساکن هستید بخرید؟

انشالله که می خرید عزیزم ، آره کرایه ها زیادهه همه جا شهر ما هم کرایه ها حداقل ۹ تومن به بالاست دیگه ...

ممنونم عزیزم

بخدا میگم اونجا بخریم گرون بشه  پیش خودمونم گرون میشه نمیتونیم هیچی باهاش بخریم میترسم نشه

عزیزم اگز همسرتون کارمند هستند ببینید وام نمیتونن از ارگانشون بگیرند که بذارید رو طلاهاتون یه زمین ت ...

زمینو تو شهر خودمون نمیشه خرید با پولی که ما داریم 

وام میدن ولی ما هم کرایه خونه هم وام ازدواج میدیم بزور چیزی ازش میمونه واسه خرجی.پس انداز که اصلا نمیشه کرد