2777
2789
عنوان

من نمیتونم قوی باشم نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 92 پست
من یا میمیرم یا مرده متحرکم

عزیزم حتما مشاوره برو....اصلا طبیعی نیست...من سه ساله اقدامم.یه بارداری پوچ....یه ای وی اف منفی داشتم..منم بریدم.منم گریه کردم خسته شدم ولی بعدش خودمو آروم کردم...به شوهرم انرژی و روحیه دادم.....دوباره از نو شروع کردم.....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ماه؟؟؟؟ بعدا خودت ب این حرفت خنده ات میگیره .

۳ ماه ک اصلا چیزی نیست . واقعا انگار دست انداختی مارو .اون مال فیلماس ک ماه اول باردار میشن یا فیلمای ترک ک با یه بار حامله میشن .حتما برو دکتر و صحبت کن باهاش

والا با این روحیه خدا که خداس...منم بودم صبر میکردم اروم بشه اول...گناه داره اخه طفلک معصوم. استارت ...

من که متوجه نشدم چی گفتین 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
من خراب  و ویرون تر از اون چیزیم که فکرشو بکنید بچه ها

وا انگار چیشده ملت ده سال اقدام میکنن نمیشه سه ماه چیزی نیست ک هنوزم سنی نداری

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
دارم دیوونه میشم

فدات بشم عزیزدلم اینجوری نکن منم اقدامیم و مدت زمانشم یادم نیس ینی همیشه بدون پیشگیریه ولی دیگه اینجوری نکردم قوی باش برای ماه بعد عزیزم حتما حتما نی نی میاد تو دلت 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
بقران مال فیلما نیست بخدا همین ماه دوستم با ماه اول باردار سد

خو یه نمونه دیدی ماه اول بوده .همینجا بپرس ببین چندتا بارداری بعد ۶ ماه داشتیم .ببین تعداد کدوم بیشتره .

من که متوجه نشدم چی گفتین 

عرض کردم

استغفرالله اگه منم خدا بودم صبر میکردم استارتر ارامش درونی بگیره بعد دامنشون رو سبز میکردم.چون بچه گناه داره و نیاز به مادر صبور و اروم داره که بتونه از درایتش استفاده کنه.

😊😊😊😊😊البته خدا بودن برازنده خوده خودشه...مثلا خواستم بگم استارتر صبور باش خدا خودش زمانش رو تعیین میکنه.