2777
2789
عنوان

خانم های راننده

149 بازدید | 19 پست

چقدر طول کشید استرس رانندگی از سرتون بیافتد

من الان چند وقتی با شوهرم همه جا میرم اما فقط کنار شوهرم جرات ندارم تنها ماشین بردارم 

بعدم هنوزم قرار بشینم پشت فرمون قبلش استرس دارم اما در حال رانندگی آرومم 

به شدت هم از رانندگی لذت میبرم یعنی اون لحظه که قرار پیاده بشم میگم کاش دوباره جور بشه بشینم اما دفعه بعد بازم استرس دارم 

سخترین بخش هم برام گذر از تو کوچه است بقیه اش به نظرم راحت

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای من ۵  ۶ ماه طول کشید ترسم بریزه 

مرتب با یکی از دوستام و دختر خاله ام بیرون میرفتم 

خیلی بهم اعتماد به نفس میدادن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

استرسش فقط بار اول بود 

به حدی که پام بجای گاز روی ترمز بود و وقتی کلاج ول میکردم ماشین خاموش میشد و همچنان نمی‌فهمیدم بجای گاز ، ترمز میگیرم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

برای من ۵ ۶ ماه طول کشید ترسم بریزه مرتب با یکی از دوستام و دختر خاله ام بیرون میرفتم خیلی بهم اعتم ...

من دیشب تا شاه عبدالعظیم نشستم راحت هم بودم خوشم آمد اما تنها تا سر خیابون هم نمیرم

عزیزم همون یکبار دوبار اول که به ترستون غلبه کردید نشستید بعدش اوکی میشد

من خیلی وقتا توی موقعیتای چالشی خارج شهر قرار گرفتم ( که البته واقعا به کسی توصیه نمیکنم، مثلا من اولین تجربه رانندگیم برای مسیرای طولانی خارح شهرم تو جاده شمال بود اونم روز بارونی و آخر شهریور که خودتون میدونید چطوره دیگه، تو اون مسیر نزدیک به ۴ ۵ ساعت رانندگی کردم😁) دیگه کلا ترسم ریخت 

من دیشب تا شاه عبدالعظیم نشستم راحت هم بودم خوشم آمد اما تنها تا سر خیابون هم نمیرم

کم کم عادت میکنی و ترست میریزه عزیزم 

نگران نباش .همه اینا طبیعیه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

اون استرس کم که طبیعیه آقایون هم دارن چون مراقبن که به جایی نزنن بعداز یه مدت ناخودآگاهت رانندگی میکنه بدون شوهرت بشینه تو خلوتی برو من برعکس بودم شوهرم میشست کنارم نمیتونستم انقدر غر میزد هنوزم بعد از سه سال میشینه پیشم غر میزنه

اون استرس کم که طبیعیه آقایون هم دارن چون مراقبن که به جایی نزنن بعداز یه مدت ناخودآگاهت رانندگی میک ...

اینم غر میزنم اما وجودش قوت قلب

من خیلی وقتا توی موقعیتای چالشی خارج شهر قرار گرفتم ( که البته واقعا به کسی توصیه نمیکنم، مثلا من او ...

خداروشکر 

اتفاقاً به نظرم تصادف مال اونی که زیادی خودش قوی حساب می‌کنه آدم محتاط تصادف نمی کنه

کم کم عادت میکنی و ترست میریزه عزیزم نگران نباش .همه اینا طبیعیه

انشالله 

همش میگم کاش قبل تر یاد گرفته بود بعد میگم هر وقت بشه گذر از. مراحل هست دیگه

خداروشکر اتفاقاً به نظرم تصادف مال اونی که زیادی خودش قوی حساب می‌کنه آدم محتاط تصادف نمی کنه

مرسی عزیزم🌸 بله احتیاط که فرق داره باید احتیاط کرد من کلا مخالفم با سرعت زیاد و سبقتای الکی همیشه هم محتاطم ،اما درمورد بحث ترس و استرس منظورم این بود که شما تو مقعیتش قرار بگیرید دو سه بار ترستون میریزه البته به سن هم بستگی داره این ترس، هرچقدر سن بره بالاتر ترس بیشتر میشه ممکنه دیرتر ترستون بریزه مثلا من خودم ۱۸ سالگی گواهی نامه گرفتم و اما اینکه رانند خوبی بشید ربطی به سن نداره اونقدر، و ترس و استرس زیاد و الکی هم اتفاقا خیلی باعث حادثه میشه