2777
2789

مثلا من مدیریت بحرانم خیلی خوبه تو شرایط سخت میدونم چیکار کنم که جو رو آروم کنم 

یه آپشن خیلی خوبی که دارم بی نهایت ریلکس و خونسردم اصلا عجله نمیکنم 

اهل غصه خوردن نیستم

یه آپشنی که همه خانوما دارن اینه که میتونیم چندتا کارو هم زمان انجام بدیم به همه اشم برسیم

آپشنای ظاهریم اگه دوست داشتین بگین مثلا خودم بینیم بزرگه پس حجم هوای زیادی رو میتونم بفرستم به ریه هام😂😂

شما چه آپشنی دارید بگید شاید من و بقیه هم داشتیم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خوبه عالی تاپیک آخرم عکسای دختر کوچولوی قشنگمه😍

خرگوشی جان دست بردار برو به دخترت برس😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا حسادت نمیکنم...هر کسی هر چیزی داره ذوق میکنم

خیلی خوبه منم این مدلیم

من خیلی راحت بدهی‌های آدما رو می‌بخشم و خیلی خیلی مهربونم 

از ویژگی ظاهری پیشانی بلند که تا اشتباه کنم ترقی بکوبونم بهش بگم این دل غافل

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

زرنگم،تمیز ومرتبم،از عهده ی همه ی کارا برمیام،مدیریت خوبی دارم،هوش اقتصادی دارم

کلا خیلی خوبم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
زرنگم،تمیز ومرتبم،از عهده ی همه ی کارا برمیام،مدیریت خوبی دارم،هوش اقتصادی دارمکلا خیلی خوبم

کاش منم هوش اقتصادی داشتم

من هرچی غذا می خورم سیر نمیشمآپشن محسوب میشه؟

اینم دارم ولی نمیدونم آپشنه یا نه

بینی من مثل عملکرده هاست دقیقا

چه خوب عاقا من واسه اولین بار حسودیم شد😅

من خیلی راحت بدهی‌های آدما رو می‌بخشم و خیلی خیلی مهربونم از ویژگی ظاهری پیشانی بلند که تا اشتباه کن ...

من دلم نمیاد خودمو بزنم😅