2777
2789
عنوان

عمل pda

595 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دخترم عمل پی دی ای باید بشه خیلی نگرانم کدوم بیمارستان برای انجام این عمل بهتره عمل سختی هست ؟ هزینه ی عمل چقدر میشه ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام دوست عزیز 

شما دخترتون خوب شد؟عملش کردین یا نه؟

اگه عمل کردین کدوم بیمارستان و کدوم دکتر عمل کرد؟

بچه منم همین مشکلو داره اگه جواب بدین ممنون میشم🙏

برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرست😚😊
چندماهگی بسته شد خودش بسته شد یا باعمل؟؟؟نارس بود ؟؟؟پسرتون میشه کامل توضیح بدین ببخشید من خیلی نگرا ...

نه عزیزم عیبی نداره درکت میکنم....پسر من ۳۶ هفتگی به علت مسمومیت بارداری من به دنیا اومد....یکسالگیش بسته شد آره خود به خود بسته شد...البته از یه نفر که مال بچه ش بسته نشده بود پرسیدم رفت یه آنژیو کردن و بستن یعنی اونقدر عمل سختی هم نیست حتی در صورت بسته نشدن

دکتر چی گفته؟

الان ۴۲ ردزشه دکترش گف س ماهگی بیارش احتمال ۹۵درصد بسته میشه و فلان ولی اصن دارو نداد گفت دارو نیاز نی .....واقعا تا یسالم وقت داره یعنی واسه بسته شدن؟؟؟

الان ۴۲ ردزشه دکترش گف س ماهگی بیارش احتمال ۹۵درصد بسته میشه و فلان ولی اصن دارو نداد گفت دارو نیاز ...

آره خیلی کوچیکه احتمال خیلی زیاد بسته میشه...من شش ماهگی اکو کرد که گفت هنوز بسته نشده دیگه بعدش بسته شد....شرایطش خوبه که دارو نخواسته اصلا نگران نباش....منم مثه شما بودم پر از استرس...هیچی از نوزادی پسرم نفهمیدم