2777
2789
عنوان

فیلم پیر پسر

134 بازدید | 16 پست

بینظیر بود واقعا بهترین فیلمی بود که دیدم ولی اگه روحیه حساسی دارید نبینین چون خوشتون نمیاد درکل فیلم خوبی بود واقعیت جامعه رو نشون میداد که خیلی دردناک بود 

اینایی که میگن فیلم چندش و نمیدونم بدی بود چجوری میخواد باشه دیگه موضوعش درام جناییه و چیزایی که وجود داره رو نشون میده ژانرش همینه فیلمای خارجی جنایی هم همینطورن ژانرش طنز نیس که بری هر هر بخندی تو سینما موضوعش همینه سیسیا🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مخالفمکجاش واقعیت جامعه بود؟ سکانس بیخودی و هرزم زیاد داشت. مثل ناخن گرفتن پیرمرده تو خونه دختره

مثل اینکه فکر می‌کنی همه چی گل و بلبله همه این چیزایی که دیدی بدترش تو جامعه وجود داره

مثل اینکه فکر می‌کنی همه چی گل و بلبله همه این چیزایی که دیدی بدترش تو جامعه وجود داره

وجود داشتن دلیل نمیشه بگیم واقعیت جامعه. 

مثلا آدم دو قطبی تو جامعه وجود داره. ولی نمیتونیمپبگیم واقعیت جامعه مون دو قطبیه. 

وجود داشتن دلیل نمیشه بگیم واقعیت جامعه. مثلا آدم دو قطبی تو جامعه وجود داره. ولی نمیتونیمپبگیم واقع ...

منظورم از واقعیت جامعه اینکه خیلی اینجور چیزا تو جامعه وجود داره

کسایی خوششون نیومده که خیلی طرز فکر وروحیه مثبت دارن این فیلمها ازاردهنده هست براشون

من از اوناییم که روحیم حساس نیس برای همین خوشم میاد از این فیلما اینایی که میگن بده خیلی روحیه حساسی دارن نباید اصلا می‌دیدن

دوست عزیز می‌دونی ژانر جنایی یعنی چی باید همینطور باشه

پس بهش بگیم ژانر جنایی. نه واقعیت جامعه. 

و باز هم در مقایسه با ژانر جنایی آمریکایی حرفی برای گفتن نداشت. سکانس بیهوده و حوصله سر بر زیاد داشت. 

و اینکه زور دو پسر جوون به یه پیرمرد خمار نرسه خیلی باورپذیر نبود