2777
2789
عنوان

قفل همزاد

218 بازدید | 20 پست

خانما من اتفاقی با یه آقایی تو مجازی آشنا شدیم 

و ایشون فهمیدن که من یه حس های خاصی دارم 

مثلا بعضی چیزایی به هم الهام میشه 

بعدش گفتن ایشون جز صالحین هستن 

و من همزاد دارم و ایشون باید این همزاد و قفلش کنه برام 

چون علت شکست های من تو زندگی این همزاده 

و اینجوری که فقط قراره طی یه تماس یه سری آیه قرآن بخونه پشت تلفن 

و در قبالش هیچییی هم ازم نمی خواد 

من واقعا نمی دونم چیکار کنم 

بزارم همچین کاری بکنه ؟

لطفا راهنمایی کنید گیج گیجم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعید میدونم واقعی باشه به خدا توکل کن و بدون زندگی ۹۹.۹۹ درصد سختیه شاید بگم تو سال اتفاقای خوب زندگیم به ده ها هم شاید نرسن ولی خب رسم زندگی همینه و توقعی نمیره همین که خدا سلامتی بده کافیه باقیش حل میشه انشالله

بااون آقااینجاآشناشدی؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

وای نکنی ها همه ادما همزاد دارن اون همزاد بدبخت ازت حفاظت میکنه قفلش نکنی ها 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای نکنی ها همه ادما همزاد دارن اون همزاد بدبخت ازت حفاظت میکنه قفلش نکنی ها

مگه اذیت نمیکنن؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

نه نزار اصلا همزادم کار هر کسی نیساصلا دفع نمیشه ممکن اصن بخاد طلسمت کن اعتماد نکن

من اصلا حضور همزاد و حس نکردم تا حالا 

فقط بعضی چیزها بهم الهام میشه از قبل 

من اصلا حضور همزاد و حس نکردم تا حالا فقط بعضی چیزها بهم الهام میشه از قبل

شمابخاطرهمزادت نیست

مگه اذیت نمیکنن؟

نه بابا همزاد موجودیه عین خودت فقط جن با تو به دنیا میاد ازت در مقابل اجنه حفاظت میکنه همزاد هر شخص اخلاق و رفتار های اون فرد میگیره اگر کسی خودش بد باشه همزادش هم همونه 

همزاد به سیم اتصال ما وصله و وقتی حالمون بد باشه و گریه کنیم اونم حالش بد میشه اگر زیاد این اتفاق بیفته میاد نزدیک که ببینه چرا ناراحتی ولی چون اون جن هستش و فرکانسش به ما نمیخوره نزدیک شدنش باعث میشه حال ما یکم بد بشه که این خوب نیست با یه سری کار ها مثل گوش دادن قران میره خودش اون نمیدونه حصورش اذیتت میکنه میاد کمک کنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه بابا همزاد موجودیه عین خودت فقط جن با تو به دنیا میاد ازت در مقابل اجنه حفاظت میکنه همزاد هر شخص ...

چه جالب

بااون آقااینجاآشناشدی؟

نه یه جای دیگه آشنا شدیم 

اصلا شیوه آشناییمون خیلیییی عجیب بود 

من نصف شب بیدار باشم به طور کاملا تصادفی با هم آشنا بشیم 

موضوع به سمتی بره که ایشون بفهمن من همچین حس هایی دارم 

همینا من و میترسونن 

اون آقا که میگن هیچی اتفاقی نیست و ایشون مسئول این کار هستن برای همین سر راه هم قرار گرفتیم 

چرا همزاد باید ببینی فعال هس یا نه اگر فعال باش اذیت میکنن وگرنه کار به کاریت ندارن

فعال یعنی چی؟

من اصلا حضور همزاد و حس نکردم تا حالا فقط بعضی چیزها بهم الهام میشه از قبل

این آقا زودتر بلاک کن ممکن شهودت قوی باش یا چشم سومت فعال یا فرشتت باش نمیدونم

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙