2777
2789
عنوان

ی سوال همه جواب بدید

95 بازدید | 16 پست

اگه یه پسری باشه وضع مالیش خوب باشه خودش مهندس شرکت نفت باشه خانواده عالی داشته باشه خونه و ماشین هم داشته باشه قدبلند بدن ورزشکاری سر به زیر با ادب و باسواد و درس خونده باشه ولی چندسال قبل زن عقدکرده و طلاق داده باهاش ازدواج میکنید.قبل از اینکه زن بگیره شما جلو چشمش بودید ولی نیومده براتون ازدواج میکنید؟؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

خیر

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دلیل طلاق چی بوده

میگفت دختره اخلاقش خوب نبوده

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

من قبول نمیکردم

اون میگه دختره اخلاقش خوب نبوده خیلی کلیه باید ببینی ک منظورش دقیقا چیشه

مثلا یسریا خودشون اخلاق ندارن بعد اگر طرف جلوشون دربیاد اونو بی اخلاق میدونن این خیلی مهمه دلیلشو بدونی اگر خواستی فکر کنی