2777
2789
عنوان

الان چکار کنم 😥😥😥

352 بازدید | 25 پست

سلام من تو روبیکا داشتم استوری دختر عمو میدیدم که وارد پیچش شدم و دنبال کننده هاش رو دیدم که یه دفعه یه پیچ دیدم استوری گذاشته منم استوری دیدم بعد فهمیدم پیچ پسر دایی بود منم ناراحت شدم که چرا استوریش رو دیدم 🥺

خلاصه بعد دیدم برام در خواست ارسال کرد پیچم خصوصی بود که من باید قبول کنم تا منو دنبال کنه منم تعجب کردم پسر دایی بیشتر از ۱ سال ندیدمش چون سرباز رفت.

و همیشه مادرش به مادرم زنگ میزد و با هم صحبت می‌کردند و میگفت پسر دایی در مورد من صحبت می‌کرد که چجور بچه بودم و ...

من در خواستش پاک کردم یعنی رد کردم بعد از چند دقیقه دیدمش دوباره در خواست ارسال کرده 

چکار کنمم😥😥

من تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم حتی پسرای عمو شماره ام ندارن و خجالت میکشن با من صحبت کنن چون من نزدیکشون نمیشم

الان من چکار کنم 

من در خواستش رد کردم چرا دوباره درخواست ارسال کرد 

کمکم کنید چکار کنم😥

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب درخواستی نه رد کن نه قبول بزار باشه

خودتم درگیر این چیزا نکن

مراقب باش خودت گرفتار دوستی پسر دختری نکنی که هزار بار بعداً پشیمون میشی.

اگرم کسی دوست داره راهش هست خواستگاری و..

پس مراقب باش

گرفتار تله دوستی نشی بهصووووص با فامیل که جیک پوکت میاد بیرون.

خجالت هم نداره درخواستی رو نه رد کن نه قبول بزار بمونه همونجوری

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
وا قبول کن حالا خوبه پسرداییته قورتت که نمیده

حتی اگه پسر داییم باشه نمیتونم بهش اعتماد کنم 

میترسم ققط برای صحبت میخواد

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

یا باید قبول کنی یا رد دیگه نیازی به نظرات ما نداری

,رد کردم ولی دوباره درخواست کرد 

خوب درخواستی نه رد کن نه قبول بزار باشهخودتم درگیر این چیزا نکنمراقب باش خودت گرفتار دوستی پسر دختری ...

دوست پسر ندارم چندتا از دخترا دیدم دوست پسرا داشتن و مشکل بزرگی به وجود آوردن البته نه همه

و من نمیتونم در خواستش تو روبیکا بزارم 

راستشو میخوای عمو منو میخواد برای پسرش هیچکس جرعت نداره نزدیکم بشه پسر دایی هم میدونه همه میدونن حتی خودش دایی به پسر دایی گفت نزدیکش نشو ( دایی پسر خاله عمومه) و وقتی میرم خونشون وقتی منو میبینه بهم سلام نمیکنه و حتی تو صورتم نگاه نمیکنه 

یبار خاله بهم گفت پسر داییت داره بهت نگاه کنه منم نگاش کردم دیدم یجای دیگه نگاه میکنه نمیدونم واقعیه یا نه

زن دابی خواستگارم کرد ولی مادرم بهش گفت اگه پسر عموش ازدواج نکرد( قسمت نشد ) قبول میکنم ..... دخترم ازدواج کنه 

من الان قصد ازدواج ندارم 

من چیزی که ناراحتم میکنه اینه که وقتی به دنیا اومدم عمو به همه گفت هیچکس .... برای پسراتون خواستگار نکنید 

منم دوست ندارم کسی میگه کیو ازدواج کنم یا ...

دوست پسر ندارم چندتا از دخترا دیدم دوست پسرا داشتن و مشکل بزرگی به وجود آوردن البته نه همهو من نمیتو ...

نمی‌دونم چند سالته.

این رفتارهای قدیمی رو بزارین کنار فلانی گفته کسی خواستگاریش نره و...

مگه زوریه؟

تو آزادی بی ترس و خجالت باید برا ایندت تصمیم بگیری و آدم مناسب انتخاب کنی

از من می‌شنوی با فامیل ازدواج نکن دردسرش بیشتر از فریبش 

و اگر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد جدایی بشه غریبه باشه کلا جدا میشن تمام

اما فامیل اولا اون فامیلی قبل هم به خطر نیفته دوما کلی منت و اعضای خوردی

سوما بعد جدای مدام اون و خانوادش میبینی و مایه عذاب میشه.

اما شاید شما بخوای ازدواج کنی نمی‌دونم

اما اینکه همون فلان گفته کرده و....بریز دور مگه قراره علارغم میلت زوری زن کسی که همون میگه بشی؟؟؟؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
,رد کردم ولی دوباره درخواست کرد

خوب اگه ۵۰ درصد شما هم تمایل داری باید قبول دوستی کنی تا بیشتر شناخت پیدا کنی نگو که از قبل میشناختمش باید دقیق تر  شناخت پیدا کنی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

نمی‌دونم چند سالته.این رفتارهای قدیمی رو بزارین کنار فلانی گفته کسی خواستگاریش نره و...مگه زوریه؟تو ...

من ساکتم و به خدا توکل میکنم چون همش دست خداست که کیو ازدواج کنم (فعلا قصد ازدواج ندارم)

من یبار به پدرم گفتم چرا عمو این حرفارو زده مگه در آینده خودش میخواد زندگی کنه یا من

پدرم گفت اشکال نداره زیاد فکر نکن من اجبارت نمیکنم کسی بزور ازدواج کنی.

و درخواست پسر دایی دوباره رد کردم چون نمیتونم به پسرا اعتماد کنم.

من ۱۸ سالمه 

خوب اگه ۵۰ درصد شما هم تمایل داری باید قبول دوستی کنی تا بیشتر شناخت پیدا کنی نگو که از قبل میشناختم ...

خوشم نمیاد با پسرا دوستی کنم 

همه دوستی کردن و بعدا چی شد جدا شدن

من ساکتم و به خدا توکل میکنم چون همش دست خداست که کیو ازدواج کنم (فعلا قصد ازدواج ندارم)من یبار به پ ...

خلاصه اصلا اجباری با کسی ازدواج نکن عموم یا هر کی برا خودش گفته تویی که قرار زندگی کنی و اصل ماجرا تویی

کار خوبی می‌کنی دوس پسر نمیگیری چون سنت حوریه وابسته میشی زود و اعتماد می‌کنی آسیب میبینی .

نگران نباش

اینم بگم خدا بزرگه بله ولی خدا نمیاد بگه فلانی فلان پسر برات خوبه

عقل داده قانوناش گذاشته طبق عقل و قوانین باید انتخاب کنی چه کسی مناسبت هست.

اصلا هم از حرفایی دیگران اقوام دایی عموت نترس

پدرام شکر انگار انسان فهمیده آیی هست

نمی‌دونم چند سالته.این رفتارهای قدیمی رو بزارین کنار فلانی گفته کسی خواستگاریش نره و...مگه زوریه؟تو ...

آره حرفات درست بود 

دختر عمو با پسر عمو عقد کرد بعد جدا شدن الان خانواده  نزدیک دوسال با هم صحبت نمیکنن

زن پسر عمو خاله دختر عمو میشه🥺

خلاصه اصلا اجباری با کسی ازدواج نکن عموم یا هر کی برا خودش گفته تویی که قرار زندگی کنی و اصل ماجرا ت ...

من از ۱۴ سالگی دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم ، الان فامیلام وقتی  منو میبینن میگن چرا در مورد خودت صحبت نمیکنی 

هیچکس منو خوب نمیشناسه حتی نمیدونن چجور بهم ضربه بزنن .

نه خدا الان میدونه کدوم رو در آینده ازدواج کنم ماییم که نمیدونیم 

خدا خیلی قشنگ میچینه🦋