2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😔😔

161 بازدید | 12 پست

خیلی دلم گرفته برای بار دوم باردارم ۹ هفته ام سر بارداری اولم مریضی بدی گرفتم و سختی زیاد داشتم بعدم تو بچه داری ناشی بودم و مامانم خیلی تو بچه کمکم میکرد و زحمت بچه رو دوشش بود خلاصه امروز به مامانم گفتم خیلی بد برخورد کرد خیلی به جای اینکه تبریک بگه یا حمایت کنه همیشه همینه به جای حمایت کردن تحقیر شدم اونقدر که هیچ وقت دلم  انمیخواد ناراحتی هامو بهشون بگم و باهاش دردل کنم 😔😔😔

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای چرا مثلا خیلی هم خوش حال باش بزن بکوب برقص داری برای دومین بار مامان میشی ولش کن حرف مردم را

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 

عزیزم بچه اولت چند  سالشه ؟

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
ای وای چرا مثلا خیلی هم خوش حال باش بزن بکوب برقص داری برای دومین بار مامان میشی ولش کن حرف مردم را

بخدا خیلی دلم گرفته خودمم شرایط روحی ام بده الانم گریه ام گرفته هبچ وقت حامی من نبودن

[QUOTE=55824809]اخی بیچاره خب گفته باز این بچه اورد زحمتاش مال منه[/QU

اره ولی اگر تو زندگی کمی حمایتم میکردن منم ادم مستقلی میشدم

عزیزم چرا خودت تصمیم نمیگیری یکم زرنگ تر باشی بچه اولت بود تجربه نداشتی درست ولی برای دومی توجیه کنن ...

خوب دومی که هنوز دنیا نیومده خودمم تصمیم ندارم حتی بعد زایمان برم پیششون

بخدا خیلی دلم گرفته خودمم شرایط روحی ام بده الانم گریه ام گرفته هبچ وقت حامی من نبودن

اه بابا برو یه آهنگ بندری بزار قرش بده میدونی چند نفر تو همین سایت منتظر بچه هستن حالا تو به خاطر یه حرف اینقدر اعصابت رو خورد میکنی

قشنگ خودتو جمع و جور کن لباس تمیز بپوش منتظر همسرت باش 🌹😻

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
خوب دومی که هنوز دنیا نیومده خودمم تصمیم ندارم حتی بعد زایمان برم پیششون

آفرین عزیزم اگه نمیخوای زحمتت رو دوش کسی باشه سرتو بگیر بالا خیلی هم خوشحال باش به همه هم بگو سر اولی تجربه نداشتم ولی دومی برام راحته 

حتما میگم ولی میدونم با حرفاشون آزارم میدن سعی میکنم کمتر برم هرچند الانم هفته ای یک بار میرم