خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2284 عنوان بیاین بهتون بگم تنها جرم من چی بود😂 90 بازدید | 8 پست جرم من داشتن گام به گام بود یادتونه من مامانم برا تولدم گام به گام میخرید درسامو مینوشم چقدرم ضایع بود سر کلاسا قایمش میکردیم معلم نبینه😂😂😂😂😂😂 خیلی خوب اون دوران ته جرممون چدلخوشیمون گام به گام بود🥲 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 1404/05/31 | 20:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
al88 عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1552 عزیزم😂😂الان چندسالته؟ از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2284 عزیزم😂😂الان چندسالته؟ ۲۵ سال آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
آوااااااااااگلی عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 4406 😂😂😂😂یادش بخیر من مامانم برام نمیخرید میگفت خوب نیس دوست پسرم میخرید ❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️
al88 عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1552 ۲۵ سال موفق باشی عزیزم از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است
بانوی_ایرانی_م عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1426 منم داشتم همچیو از اون مینوشتم بعد به هیچکی نمیگفتم که دارم😂😂😅 شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2284 😂😂😂😂یادش بخیر من مامانم برام نمیخرید میگفت خوب نیس دوست پسرم میخرید 😂😂😂😂😂 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2284 موفق باشی عزیزم ممنونم عزیزم آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2284 منم داشتم همچیو از اون مینوشتم بعد به هیچکی نمیگفتم که دارم😂😂😅 سکرت بودی😂😂😂 آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏