2777
2789
عنوان

چقدر ادمای احساسی بدبختن

80 بازدید | 6 پست

نمونش خود من 

ب همه محبت میکنی همه هم تنهات میذارن اخر

همش گریه میکنی از دوریشون منظورم صرفا پارتنر نیست هرکسی 

دلم گرفته میترسم عاشق شم و فک میکنم این اتفاق داره میوفته هم از خودش بدم میاد هم از خودم برای این حس

نمیتونمم برم از زندگیش چون دوسش دارم شما اینجوری شدین؟ همش فکر میکنم خیلی زیاد ک داره دروغ میگه نکنه؟ از من بدش میاد حتما!داره با یکی حرف میزنه الان حتما؟ وسواس فکری ام گرفتم عالیه واقعا هر وقت حس کردم ممکنه از یکی خوشم بیاد رفتم از زندگیش ولی اینو نمیتونم نمیدونم چرا خدایا شما باشین چیکار میکنین؟ 

اینا از نداشتن اعتماد بنفسم هست عزیزم

اره ندارم 

اون خیلی خوبه باهام ولی نمیدونم دوبار خواستم برم از زندگیش نذاشت گفت هر وقت هر چی تو ذهنته بگو حرف بزنیم و اینا 

ولی خب نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ندارم اون خیلی خوبه باهام ولی نمیدونم دوبار خواستم برم از زندگیش نذاشت گفت هر وقت هر چی تو ذهنته ...

نذار بفهمه وابستشی فقط همین من فهمید الان کاتیم ها ولی انقدر خودشو بالا میبینه ک نگو

...

من احساسی نیستم و نبودم اما ادم خیلی مهربونی بودم.از مهربونی زیادم همیشه ضربه خوردم. تجربیات تو شبیه منه. چند سالته؟

من الان دیگه مثل قبل نیستم تصمیم گرفتم با هر کسی مثل خودش رفتار کنم. خود جدیدمو زیاد دوست ندارم اما باهاش حالم بهتر. غصه کمتر میخورم. ... سر خود قبلیم، از استرس و حرص و جوش خوردنه، رماتیسم گرفتم. تصمیم گرفتم عوض بشم و خودمو انقدر خرج نکنم برا ادمای بی عاطفه و بی مهری که فقط به فکر خودشونن تو صد مهربون و فداکار باشی اونا قدرتو نمی دونن. روشتو عوض کن که به سن من رسیدی پشیمون نشی و حسرت نخوری که کاش انقدر خودمو برا ادمای بی لیاقت خرج نمی کردم

من احساسی نیستم و نبودم اما ادم خیلی مهربونی بودم.از مهربونی زیادم همیشه ضربه خوردم. تجربیات تو شبیه ...

۲۲سالمه 

خیلی خوبه اینجوری من تازگیا ادما زود از چشمم میوفتن دیگه ولی بازم ناراحت میشم  ولی اینو هرکاریش میکنم نمیشه نمیدونم چیکارش کنم واقعا هوف دوسش دارم