2777
2789
عنوان

انقد که با مادرشوهرم بهم مزه میده

313 بازدید | 17 پست

خانما باور کنید جدی میگم اونقدی که وقتایی با مادر و پدرشوهرمم بهم مزه میده با مادر پدر خودم مزه نمیده .مادرشوهرم یه خانم ریزه میزه و مهربونه و همجنین خوش صحبت 

به من میگه خانومم😁😂

خیلییییی گوگولیه 

صورتش گرد و سفیده 

کوچولوها هست 

قدش فک کنم ۱۵۰ یا ۱۵۵هست 

ولی پدرشوهرم ماشالله قد بلند و چارشونست 

قشنگ فک کنم ۴۰سانتی اختلاف قدی دارن 

اونم خیلییییی باحاله، با اون هیکل و قد و بالا و ابهتی که توی بازار و فامیل و همسایه داره ولی پیش مادرشوهرم عین یه بچه ۴سالست😁، حساب میبره از مادرشوهرمم ، البته حساب که نمیشه گقت دوسش داره 

اینا تا ۱۰سال بچه دار نمیشدن ، بعد ۱۰سال با ولی دوا درمونو راز و نیاز خدا شوهرمو بهشون میده 

یه بار داشت املت درست میکرد حواسش نشد تخم مرع انداخت رو سرامیک ، بنده خدا هول کرده بود نمی‌دونست چیکار کنه ، مادرشوهرمم تو اتاق داشت نماز میخوند تند تند پاکش کرد 

یه بار برا من و مادرشوهرم رفته بود گل سر خریده بوده 😅

خیلیییی باحالن دوتایی گوگولین 

باور کنید اونقدی که گذر زمان با اینا بهم مزه میده با مادر و پدر خودم مزه نمیده 

شما چطور

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

من در اینده با عروسم 😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان خوشبحال عروست

خوشبحال همه که منو دارن 😂عشق میکنن

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

عزیزمممم چقد حس خوب داشت این تاپیک 🥺😍 خدا برا هم حفظتون کنه

مادرشوهر منم خیلی خانومه تو شهر غریبم مثل مادر هوامو داره خدا خیرش بده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پدر و مادر خودم فوت شدن برای پدر شوهر و مادر شوهر هم من یه غریبه ام که باید همه چیزو ازم مخفی کنن

منم مامانم فوت شده

مادرشوهرمم مثل غریبه سفت وسخت و بی محبت

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

عزیزمممم چقد حس خوب داشت این تاپیک 🥺😍 خدا برا هم حفظتون کنهمادرشوهر منم خیلی خانومه تو شهر غریبم م ...

ای جانمممممم

انشالله برای شماهم همینطور

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

اسپند دونه دونه اسپند سی و سه دونه 🌪️

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

به به خوشبحالشون خدا حفظت کنه

مرسی