2789
عنوان

یه جهنم دنیایی

110 بازدید | 10 پست

تازه داشتم  شبکه الجزیره رو نگاه میکردم  بچه ها و جواناهایی رو دیدم که به خاطر گشنگی زیبایی هاشون  خشک شده و بچه ای که با چشم گریون التماس میکنه ظرفمو پر کنید و مادری که بالا سر جنازه بچه اس خدارو شکر میکنه امیدوارم جهان تاوان این سکوت این خنثی بودنش  رو در مقابل  این فاجعه بده غزه داره  حقارت  دنیارو به ما ثابت میکنه  گل بگیرن سازمان مللی که قراره بشر از طریق اون به حقش برسه الهی نابود بشن حاکم هایی که کور و کر ولال شدن  لعنت به مسلمون هایی که در مقابل حاکم های خیانتکار شون سکوت کرد و خدا از ماهایی بگذره که تو این موقعیت تاریخی فقط به دعا و نفرین نشستیم 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به ما چه، خدا خودشون کمکشون کنه حالا چرا واسه ما تعریف میکنی

حرفی با آدمای مثل شما ندارم منم وظیفه خودمو دونستم توی فضای مجازی حداقل یه کاری کرده باشم که پیش وجدانم شرمنده نباشم

بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند چون عضوی بدرد آورد روزگار. دگر عضوها رو نماند قرارت ...

متاسفانه خیلیا نژادی  و خودخواهانه به این فاجعه نگاه میکنن

متاسفانه خیلیا نژادی و خودخواهانه به این فاجعه نگاه میکنن

بخاطر که مفهوم وحدت براشون بیگانه هست، خداوند همه ما آدمها و از روح خودش خلق کرده و ما همه به هم وصلیم، دقیقا این شعر سعدی همینو داره میگه ! اعضای بدن مگه میشه نسبت به رنج و درد هم بی تفاوت باشند ؟؟ 

بخاطر که مفهوم وحدت براشون بیگانه هست، خداوند همه ما آدمها و از روح خودش خلق کرده و ما همه به هم وصل ...

واقعا اینجور آدما رو میبینم اصلا عاجز و نا امید میشم از این دنیا بابا حداقل دهنو ببند نمیخاد دل بسوزونی حداقل ذات پلیدتو آشکار نکن