2777
2789
عنوان

ارشد شهر دور

93 بازدید | 5 پست

سلام کمک لطفا من تو شهرستان زندگی میکنم و یه بچه یک و نیم ساله دارم الان آزمون ارشد دادم رشته ای که میخواستم رو تهران داره و رتبه مم و شوهرمم کارش اینجاست و نمیاد برا زندگی تهران میگه برو دو روز در هفته رو من نمیدونم چیکار کنم آخه بچمو چیکار کنم زیاد نمیشه به حرفای مردا اعتماد کنی برا بچه نگهداشتن واقعا هم خیلی دوس داشتم تهران قبول شم ولی نه تو این شرایطم با بچه کوچیک و ... رشته کارشناسی بهداشت عمومی بود و ارشد هم ارزیابی فناوری سلامت 

تا خدا هست به خلقش چه نیاز ...

یکی از همکلاسی های ارشد من شرایطش همینطور بود. ولی بچه حدود ٥ سال داشت و مادرش خیلی حمایت می کرد.‌ این همکلاسی، شهر خودشون شاغل هم بود. خیلی شرایط سختی دأشت، هر هفته بین تهران و شهر خودشون در رفت و آمد بود و اساتید هم اکثرا همکاري نمی کردند. بالاخره گذشت به هر سختی بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از همکلاسی های ارشد من شرایطش همینطور بود. ولی بچه حدود ٥ سال داشت و مادرش خیلی حمایت می کرد.‌ ا ...

خیلی ممنونم بزرگوار 

میدونید خودم چون خیلی دوس دارم ولی شرایطم خیلی مساعد نیست مردد بودم ولی همش مامانم میگه الان ول کنی نری چند سال بعد افسوسشو میخوری که من بهترین موقعیت ها رو از دست دادم

معلومه نمیتونی بری دیگهیه رشته بخون که شهر خودت باشه یا صبر کن بچه ت بزرگ بشه بیا تهران بخون

آخه رشته های ارشد شهر خودمون خیلی دیگه اشباع شدن و بیشتر برا کارمندا خوبن که یه ارشدی میخوان بگیرن مهم نیس چه رشته ای باشه

خیلی ممنونم بزرگوار میدونید خودم چون خیلی دوس دارم ولی شرایطم خیلی مساعد نیست مردد بودم ولی همش ماما ...

می فهمم.‌ این همکلاسی من پایان نامه را شهر خودشون انجام داد. استاد راهنما تهران بود و مشاور شهر خودشون. شاید برای شما امکان پذیر باشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم