ffilooo مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1395 عنوان بی پولم و بی کار😂 277 بازدید | 30 پست هییی 1404/05/31 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 951 چنسالته رهنماییت کنم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 951 ۲۳ ی کار نیمه وقت پیدا کن مثلا خیاطی ارایشگری چیزی بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
ffilooo مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1395 چنسالته رهنماییت کنم دانشجو مهندسی کامپیوترم و زیاد علاقه ای بهش ندارم
ffilooo مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1395 ی کار نیمه وقت پیدا کن مثلا خیاطی ارایشگری چیزی آرایشگری خوشم نمیاد خیاطی هم پول دوره ش گرونه
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 951 دانشجو مهندسی کامپیوترم و زیاد علاقه ای بهش ندارم ب رشتت؟ی کار اداری چیزی پیدا کن حسابداری بلدی؟ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 951 آرایشگری خوشم نمیاد خیاطی هم پول دوره ش گرونه کارکاه برو کار کن پول بگير تا ی شغل بهتر گیرت بیاد بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
ffilooo مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1395 ب رشتت؟ی کار اداری چیزی پیدا کن حسابداری بلدی؟ آرهنوالا ولی زود یادمیگیرمموندم دوباره واسه کنکور بخونم یا یه پیج فروشگاهی چیزی بزنم یا همین رشته خودم رو ادامه بدم
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 951 آرهنوالا ولی زود یادمیگیرمموندم دوباره واسه کنکور بخونم یا یه پیج فروشگاهی چیزی بزنم یا همین رشته خو ... اگ انگيزه و حمایتگر داری دوباره امتحان بده بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
ffilooo مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1395 کارکاه برو کار کن پول بگير تا ی شغل بهتر گیرت بیاد آخه هیچی ازش نمیدونمو یه مدت هم رفتم یه کارگاه کار کردم ساعتی ۱۰ هزار تومن بهم میدادن💔
ffilooo مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1395 فعلا ک دانشجوییبزار درست تموم شهشاغلم میشی آخه علاقه ای به رشته م ندارم ازش هیچی نمیفهمم بخصوص قسمت کد نویسی ش💔
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 951 آخه هیچی ازش نمیدونمو یه مدت هم رفتم یه کارگاه کار کردم ساعتی ۱۰ هزار تومن بهم میدادن💔 چقد کم کدوم شهری؟ کارت چی بود اکثرا ماهیانس ک بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
saturn1990 عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 6275 دانشجو مهندسی کامپیوترم و زیاد علاقه ای بهش ندارم اشتباه نکن رشتت خیلی بازار کارش خوبه و همینطور درآمدش خدا جانم شکرت آقایون درخواست ندین