2777
2789
عنوان

بیکاری همسر

628 بازدید | 35 پست

سلام، سال ۹۴ همسرم تونست جایی سرکار بره، خداروشکر خیلی خوب بود، اما دیروز دوباره تعدیل نیرو کردن و گفتن تا آخر فروردین بیشتر نمیتونن باشن، از دیروز بهم ریختم، بیشتر نگران همسرم هستم ، واقعا نمی‌خوام اون یکسال جهنمی را دوباره تکرار کنم، توروخدا دعا کنید نظرشون برگرده و همسرم سر این کار بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جاها همین وضعه عزیزم. یا پول نمیدن یا تعدیل نیرو میکنن. امیدوارم زندگیت سرو سامون بگیره دغدغه نداشته باشی دیگه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

ممنون از شما عزیزان، واقعا مملکت ریخته بهم، امروز رفتم یه لباس بخرم اما اصلا دست و دلم نمیرفت، دلم خیلی برای خودم و همسرم میسوزه، نزدیک ۴۰ سالمونه اما هنوز جرات بچه دار شدن نداریم

سوره واقعه رو تا یکسال بخون مطمعنم از لحاظ مالی کاری نتیجه می گیری من مطمعنم  

عزیزم من حاضرم تمام عمرم بخونم اما همسرم بیمار نشه، من خودم سرکار میرم می‌دونم برای یه مرد چقدر سخته بیکار شدن، اونم همسر من که سابقه افسردگی هم داره،

اشکال نداره در عوض ما کشور نامبر وان در دفاع از کشورهای مظلوم‌منطقه هستیم...همش که‌نمیشه به این دنیا ...

خدا ازشون نگذره، همه تولیدی‌های خوابیده همه پروژه ها نابود شده از دست این از خدا بیخبرها

عزیزم من حاضرم تمام عمرم بخونم اما همسرم بیمار نشه، من خودم سرکار میرم می‌دونم برای یه مرد چقدر سخته ...

هرشب بخون مامانم خوند واقعا از لحاظ کاری داداشام رفتن سرکار داداشم استخدامی که یک نفر خواست که امید نداشت قبول شه قبول شد کار خیلی خوب با حقوق عالی و دولتی و رسمی  این یکی داداشمم کارمند شد واقعا خیلی عالیه بخون برا منم دعا کن به حاجتی منم بریم 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
خدا ازشون نگذره، همه تولیدی‌های خوابیده همه پروژه ها نابود شده از دست این از خدا بیخبرها

فقط میتونم بگم متاسفم که توی این کشور و تو این نقطه از تاریخ به دنیا اومدم...

....Ever since I lost hope, I live much more happier
هرشب بخون مامانم خوند واقعا از لحاظ کاری داداشام رفتن سرکار داداشم استخدامی که یک نفر خواست که امید ...

چشم، محتاجم به دعا، شما هم منو دعا کنید، من اینکار همسرمو دوست داشتم البته خودشم دوست داره، دعا کنید بیکار نشه

فقط میتونم بگم متاسفم که توی این کشور و تو این نقطه از تاریخ به دنیا اومدم...

عزیزم من خیلی متاسفم، من دکتری دارم از دانشگاه دولتی همسرم فوق لیسانس داره ، من ۶ سال پیش مدرکمو گرفتم و مثلا نخبه هستم با پارتی بازی دوبار حقمو خوردن و نداشتن هیات علمی بشم، همسرم هم بدتر از من از شغل شانس نداره، داغونم بخدا