2777
2789
عنوان

عمل لوزه

61 بازدید | 7 پست

من بهترین کار اگه تو عمرم کرده باشم همین عمل لوزه هامه چون اصلا سرما نمیخورم و اگر هم بخورم حدودا سالی ۱ بار و ۲ بار میخورم و شب ها هم خوب میخابم و راحت تر هم نفس میکشم 

کسانی که میخان برن عمل لوزه انجام بدهند اصلا نترسن هیچ ترسی نداره فقط یه خورده درد داره که یه هفته رد میشه میره

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

منم لوزه دارم خیلی زود مریض میشم اما خیلی بزرگ نیست فقط چند تیکه است برای همین غذا بین شون گیر می‌کنه برای همین عفونت می‌کنه به بار دکتر رفتم گفت یا عمل کن یا همیشه بعد از غذا آب نمک قرقره کن ولی الان رفتم دکتر گفت دیگه عمل نمیکنیم مگه اینکه توی تنفس و اینا مشکل داشته باشی 

میشه بدونم اسم دکتر تون چی بوده ؟

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

منم لوزه دارم خیلی زود مریض میشم اما خیلی بزرگ نیست فقط چند تیکه است برای همین غذا بین شون گیر می‌کن ...

دکتر علیرضا صفایی 

که کارشون خیلی خوبه 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بدونم کدوم شهر هستین؟

تهران عزیزم

تهران عزیزم

بعد شما چند سالگی عمل کردین اخه میگن هر چی سن بالاتر. بره عمل سخت تر میشه و کلی خونریزی داره من الان ۱۶ سالمه به نظرتون سخته ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بعد شما چند سالگی عمل کردین اخه میگن هر چی سن بالاتر. بره عمل سخت تر میشه و کلی خونریزی داره من الان ...

من ۱۳ سالگی عمل کردم 

خونریزی که بعله من ۲ ساعت بعد از عملم خونریزی شدید داشتم که با خوردن بستنی حل شد 

یعنی بعد از عمل باید بستنی و آب یخ چیز هاس سردیجات  بخوریم تا خونریزی نکه 

نه من دختر خالم ۲۲ سالشه رفت عمل کرد پیش همین دکتر که بهتون گفتم؛گفتش اصلا درد نداشت و برعکس من،من خونریزی داشتم دختر خالم اصلا نداشت 

سخت که شما هر عملی بگید سخت هس بیهوش میکنند دیگه