2777
2789
عنوان

هاله ضعیف بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 3761 بازدید | 31 پست
آخه بعد خشک شدن هاله میفته     شما نمی بینینش؟

تا 10 دقیقه بیفته مثبته دیگه. عزیزم اخه خیلی داری زود می زنی. بذار چند روز دیگه ولی اگر دلیل خاصی داری برای زودتر فهمیدن مثلا می خوای مسافرت بری و یا هر چبز دیگه برو ازمابش بده

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که حامله باشی عزیزم کی میخای آز بدی؟ حتما بیای خبر بدی    

فردا صبح هم دوباره تست بزنم اگ پررنگ تر بود یا اصن اگه هاله انداخت میرم از 

ایشالا تو هم بارداری عزیزم 

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
تا 10 دقیقه بیفته مثبته دیگه. عزیزم اخه خیلی داری زود می زنی. بذار چند روز دیگه ولی اگر دلیل خاصی دا ...

آره عزیزم فردا میخام برم مسافرت.

فردا میشه 28دورم.یکی دیگه امتحان میکنم اگه پرنگتر شد نمیرم

آره عزیزم فردا میخام برم مسافرت. فردا میشه 28دورم.یکی دیگه امتحان میکنم اگه پرنگتر شد نمیرم

ببین اگر هاله بیفته آز نشون میده😊😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
خداکنه ولی شدیدا پاهام یخه.طبیعیه؟یا علامت پریودیه؟

نه عزیزم. نگران نباش گلم. احتمالا علائم بارداریه