2777
2789

اومد لایک کن لطفاً 

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

حس هفتم هستم بفرمایید

از ششم هم بالاترم 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی ازدواج میکنم ماشین میخریم ؟؟

بابا معلومه الکی گفتم دیگه حس هفتم آخه ؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
میشه بگی کی پیام میذه ؟شوخیم میکتی یکن دیگه ،خیلی حالن بده

نهم شهریور به بعد 

حسششم اینا همش،الکیه

نه عشقم الکی نیست واقعیت داره منم فک میکردم الکی هست تا اینک یکم راجبش پرس‌وجو کردم بعضی آدما شهودشون بالا هست و حسشون قوی 🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

حس هفتم هستم بفرماییداز ششم هم بالاترم

😂😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نه عشقم الکی نیست واقعیت داره منم فک میکردم الکی هست تا اینک یکم راجبش پرس‌وجو کردم بعضی آدما شهودشو ...

واسه من کسی درست نگفته تاحالا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
واسه من کسی درست نگفته تاحالا

خب شاید حسشون خیلی قوی نبوده یا اینک طرف فکرش درگیر بوده ی چیزی گفته 

خب شاید حسشون خیلی قوی نبوده یا اینک طرف فکرش درگیر بوده ی چیزی گفته

نمیدونم

شما کی بهتون درست گفت؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️