2777
2789
عنوان

سوال دانشگاهی

222 بازدید | 30 پست

بچه ها من آزاد پرستاری میخونم میتونم امسال کنکور بدم اگر همین پرستاری دولتی شهر خودم قبول شم باید هزینه انصراف از اون دانشگاه آزاد رو بدم؟اصلا همچین چیزی شدنیه؟من ترم سه هستم آزاد پرستاری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چرا من از سردرگمی که شاید پیرا نیارم موندم چیکار کنم

چیزی رو از دست نمیدب با نیاوردن پرستاری اینا بخونم برا فیزیو و بینایی و سه تا رشته تاپ میتونی حاتمان قبول شب ارزشش رو داره

چیزی رو از دست نمیدب با نیاوردن پرستاری اینا بخونم برا فیزیو و بینایی و سه تا رشته تاپ میتونی حاتمان ...

اونارو نمیارم . پشت هم نمیتونم از اول اینارو بخونم ...

شما چرا دوست نداری پرستاریو

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

تموم کردم عزیزم تخصص هستم

منم میخام درسم تموم شد بخونم برا فیزیوتراپی شما سهمیه داشتید؟مبسه بگید چه تاریخی نیاز هست برا قبولی فیزیوتراپی؟من ما. بدی کردم انصراف ندادم از پرستاری آخه پایه درسی قوی ندارم می‌دونم که پایم داغونه برا همین گفتم همزمان با دانشگاه بخونم ازمونام خوب شد پایم قوی شد دوباره کنکور بدم ولی میترسم پشیمون شدم بعدا 

واوو🤍🌱 میشه نظرتونو درباره رشته ژنتیک بگید؟ یا همون سلولی مولکولی

دولتی ظرفیتش خیلی کمه و امکان قبولیشم کمه 

غیردولتی یه عالمه پذیرش داره 

بازار کار خوبی نداره عزیزم 

دعا کنید برام🩷