2777
2789
عنوان

تهدید به جدایی

149 بازدید | 15 پست

شوهرم تهدید به طلاق و جدایی کرده هر اتفاق کوچیک میشه تو خونه میره تو بیرون جار میزنه نمیتونم از خودم دفاع کنم هی تهدید به جدایی میکنه خیلی میترسم زندگیم نابود کنه 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفهمه ترسیدی یاواکنش نشون بدی که بفهمه حساسی کارتمومه دیگه

کارچی تموم خواهر

اگ شوهرش انقدمردباشه اسی رونخوادمهریشوبده یه خونه بخره براش اسی هم میره اسی ک نمیتونه دستشوجلوخونوادش درازکنه

کارچی تموم خواهراگ شوهرش انقدمردباشه اسی رونخوادمهریشوبده یه خونه بخره براش اسی هم میره اسی ک نمیتون ...

اره فک کردی میکنن مردا این کارو؟ اون مرد اگع واقعامرد بود کع تهدیدبه جدایی نمیکرد که زن وبترسونه 

پات به دادگاه برسه مرده دادخواست تمکین میده میگه نفقشم دارم میدم خونه وزندگیشم درسته 

واسه مهریه هم بخوادواقعا طلاق بده ومحکوم به مهریه هم بشه هر۱۵ماه یک سکه اگع ازنظرمالی مرد خوب باشه هر۹ماه تا۱۲ماه یک سکه

قانونه مضخرف ایران 

اونم تازه بعد۲سال دوندگی

اره فک کردی میکنن مردا این کارو؟ اون مرد اگع واقعامرد بود کع تهدیدبه جدایی نمیکرد که زن وبترسونه پات ...

شماهم نشنیدی ک مردی بخادطلاق بده مهریه روبایدتااخربده بعدم اون اگ جرعت داشت تهدیدنمیکردعزیزم 

بگو برو درخواست بده خیلی ریلکس 

مگه طلاق الکیه خاله بازیه

دوندگی داره مردی که با کوچیکترین مشکلی میگه طلاق تحمل نوبت دادگاه و ... داره

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

بگو برو درخواست بده خیلی ریلکس مگه طلاق الکیه خاله بازیهدوندگی داره مردی که با کوچیکترین مشکلی میگه ...

خیلی دست بزن داره میترسم دادگاه حق و به این نامرد بده از زیر بار مهریه دربره

شماهم نشنیدی ک مردی بخادطلاق بده مهریه روبایدتااخربده بعدم اون اگ جرعت داشت تهدیدنمیکردعزیزم

الان شوهره من ۸ماهه ولم کرده رفته 

رفتم برای دادخواست نفقه ومهریه 

وکیل گرفتم ۵۰میلیون تاالان خودم گوشه وکنار ۱۰میلیون خرج کردم دادگاه اول مهریه برجه چنده؟ برجه ۱۰ 

اولین دادگاه فک کن 

بعدم وکیلم گفت بگه ندارم واسش قسطی میکنن باهمون شرایطی که گفتم 

خیلی دست بزن داره میترسم دادگاه حق و به این نامرد بده از زیر بار مهریه دربره

کتک زدنش به نفع توعه هروقت زد برو پزشک قانونی چند بار تکرار بشه خود قاضی به دلیل عدم امنیت جانی طلاقت میده

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

کتک زدنش به نفع توعه هروقت زد برو پزشک قانونی چند بار تکرار بشه خود قاضی به دلیل عدم امنیت جانی طلاق ...

من طلاق نمیخوام میخوام زجر بکشه ولی حق و حقوقم بگیرم به همین سادگی ول نمیکنم