همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2034 عنوان تهدید به جدایی 149 بازدید | 15 پست شوهرم تهدید به طلاق و جدایی کرده هر اتفاق کوچیک میشه تو خونه میره تو بیرون جار میزنه نمیتونم از خودم دفاع کنم هی تهدید به جدایی میکنه خیلی میترسم زندگیم نابود کنه 😥 1404/05/31 | 15:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baranammmmm عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2160 بفهمه ترسیدی یاواکنش نشون بدی که بفهمه حساسی کارتمومه دیگه
هوااااااا عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 3396 ی بارم تواونوتهدیدکن بگوباشه مشکلی نیس مهریموبده خوش گلدی نامردی امروزنری طلاقم ندی اونی ک بایدبترس اونه نه تو
هوااااااا عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 3396 بفهمه ترسیدی یاواکنش نشون بدی که بفهمه حساسی کارتمومه دیگه کارچی تموم خواهراگ شوهرش انقدمردباشه اسی رونخوادمهریشوبده یه خونه بخره براش اسی هم میره اسی ک نمیتونه دستشوجلوخونوادش درازکنه
baranammmmm عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2160 کارچی تموم خواهراگ شوهرش انقدمردباشه اسی رونخوادمهریشوبده یه خونه بخره براش اسی هم میره اسی ک نمیتون ... اره فک کردی میکنن مردا این کارو؟ اون مرد اگع واقعامرد بود کع تهدیدبه جدایی نمیکرد که زن وبترسونه پات به دادگاه برسه مرده دادخواست تمکین میده میگه نفقشم دارم میدم خونه وزندگیشم درسته واسه مهریه هم بخوادواقعا طلاق بده ومحکوم به مهریه هم بشه هر۱۵ماه یک سکه اگع ازنظرمالی مرد خوب باشه هر۹ماه تا۱۲ماه یک سکهقانونه مضخرف ایران اونم تازه بعد۲سال دوندگی
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 18314 اون که پیشنهاد جدایی میده باید مهریه تمام حق و حقوقت و بده ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
hamiddam عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 5672 رفتار شوهرتون اصلا طبیعی نی خانمحس میکنم از این نقطه ضعف شما سواستفاده میکنه
هوااااااا عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 3396 اره فک کردی میکنن مردا این کارو؟ اون مرد اگع واقعامرد بود کع تهدیدبه جدایی نمیکرد که زن وبترسونه پات ... شماهم نشنیدی ک مردی بخادطلاق بده مهریه روبایدتااخربده بعدم اون اگ جرعت داشت تهدیدنمیکردعزیزم
nazgol69amirabas عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 984 بگو برو درخواست بده خیلی ریلکس مگه طلاق الکیه خاله بازیهدوندگی داره مردی که با کوچیکترین مشکلی میگه طلاق تحمل نوبت دادگاه و ... داره نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2034 بگو برو درخواست بده خیلی ریلکس مگه طلاق الکیه خاله بازیهدوندگی داره مردی که با کوچیکترین مشکلی میگه ... خیلی دست بزن داره میترسم دادگاه حق و به این نامرد بده از زیر بار مهریه دربره
baranammmmm عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2160 شماهم نشنیدی ک مردی بخادطلاق بده مهریه روبایدتااخربده بعدم اون اگ جرعت داشت تهدیدنمیکردعزیزم الان شوهره من ۸ماهه ولم کرده رفته رفتم برای دادخواست نفقه ومهریه وکیل گرفتم ۵۰میلیون تاالان خودم گوشه وکنار ۱۰میلیون خرج کردم دادگاه اول مهریه برجه چنده؟ برجه ۱۰ اولین دادگاه فک کن بعدم وکیلم گفت بگه ندارم واسش قسطی میکنن باهمون شرایطی که گفتم
nazgol69amirabas عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 984 خیلی دست بزن داره میترسم دادگاه حق و به این نامرد بده از زیر بار مهریه دربره کتک زدنش به نفع توعه هروقت زد برو پزشک قانونی چند بار تکرار بشه خود قاضی به دلیل عدم امنیت جانی طلاقت میده نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی
همدم۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2034 کتک زدنش به نفع توعه هروقت زد برو پزشک قانونی چند بار تکرار بشه خود قاضی به دلیل عدم امنیت جانی طلاق ... من طلاق نمیخوام میخوام زجر بکشه ولی حق و حقوقم بگیرم به همین سادگی ول نمیکنم