2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

221 بازدید | 19 پست

سلام 

من می‌خوام به یک خانوم قضیه خواستگاری رو بگم و امکان صحبت حضوری با اون خانوم رو ندارم ببینید ایراد این متن من چیه؟

سلام وقتتون بخیر 

اگر اجازه بدید مدت هاست میخواستم یک موضوعی رو خدمت تون عرض کنم 

من حقیقتا مدت ها بود از شما خیلی خوشم می اومد و این مسئله رو خیلی مشورت کردم نهایتاً به این نتیجه رسیدم که فارغ از نتیجه ی آن به خودتون بگم 

یعنی شرایط من اینطور هست که حدود ۱/۵ سال دیگه ارشد میگیرم در اون زمان میتونم بیام خواستگاری تون 

و در اون زمان یکسال آشنایی و.. وقت می‌ره تو همون یک سال هم سربازی من تموم میشه

ببخشید این مطالبی که گفتم یکم یهویی شد ولی در انتهای کار این مسئله به هرجای میرسه که شما بخواهید انشاالله انتهای قضیه هر اتفاقی بیفته که به صلاح شما باشه 

هر سوالی دارید بفرمایید 

ممنونم🙏

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عالی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یکم احساسی تر کن بعد بفرست

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو