2777
2789
عنوان

کمک برای جهیزیه

155 بازدید | 21 پست

بنظرتون سرخ کن بهتره یا هواپز و چرا؟

و مارکی که دارین و مدلش اگه راضی هستین بگین

بنظرتون اسنک ساز چه مارک و مدلی بگیرم؟

هم برای جهیزیه می‌خوام هم خونه مامانم اینا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم سرخ کن گرفتم مارک فیلیپس 

هوا پز نمیدونم چیه ولی پلو پز مارک مایر

اسنک ساز هم مارک فیلیپس گرفتم

از سرخ کن خیلیی راضی ام هرچی بخوام باهاش درست میکنم واقعاااا طعمشون عالیییی میشههه

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

من هم سرخ کن گرفتم مارک فیلیپس هوا پز نمیدونم چیه ولی پلو پز مارک مایراسنک ساز هم مارک فیلیپس گرفتما ...

مدلش چیه یعنی کد و... دیروز رفتم بازار کلی مدل مختلف داشت فیلیپس

من هم سرخ کن گرفتم مارک فیلیپس هوا پز نمیدونم چیه ولی پلو پز مارک مایراسنک ساز هم مارک فیلیپس گرفتما ...

من  سرخ کن بدون روغن دارم که میگن همون هواپزه  مرغ و سیب زمینی رو خشک می کنه مخصوصا سیب زمینی رو 

مگه سرخ کن و هواپز یکی نیست ؟

😂😂نمیدونم بخدا 

میبینم همه میگن سرخ کن جداس هوا پز جدا

من فقط میدونم سرخ کن چیه

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

من سرخ کن بدون روغن دارم که میگن همون هواپزه مرغ و سیب زمینی رو خشک می کنه مخصوصا سیب زمینی رو

در حد چن قطره روغن بمال رو همون خوراکی ایی که قراره بزاری تو سرخ کن

دما رو بیار پایین

تایم پخت رو تا نیم ساعت ببر

من اونشب مرغ درست کردم روغن انداخته بود و نرمه نرم