رشیدخان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 502 عنوان یه بیت بگید 72 بازدید | 5 پست یه بیت که براتون قشنگ و خاطرهانگیز هست بگید.اگه شاعرش رو هم به یاد دارید بگید.تنکیو 🤝 آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ... 1404/05/31 | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6641 من چرا دل به تو دادم که دلم میشکنییا چه کردم که نگه باز به من می نکنیدل و جانم به تو مشغول و نظر در چپ و راستتا ندانند حریفان که تو منظور منیدیگران چون بروند از نظر از دل بروندتو چنان در دل من رفته که جان در بدنیمخشو بااین شعر زدم هعی سعدی کجایی اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
masomeh12 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 6357 من به خال لبت ای دوست گرفتار شدمچشم بیمار تو را دیدم و بیمار شدم
دلـــdelـــآرام عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 980 گر می نخوری طعنه مزن مستان رابنیاد مکن تو حیله و دستان راتو غره بدان مشو که می مینخوریصد لقمه خوری که می غلامست آنرا
رشیدخان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 502 گر می نخوری طعنه مزن مستان رابنیاد مکن تو حیله و دستان راتو غره بدان مشو که می مینخوریصد لقمه خوری ک ... چند شب پیش مثنوی لطف حق رو از پروین اعتصامی خوندم. بی نهایت زیبا بود. طولانیه ولی بی نظیره. پیشنهاد میکنم بهتون 💯 آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...