2777
2789
عنوان

سوتی خیلی بد😑😂

715 بازدید | 43 پست

همسایه اومد دم در دیگه از شانس بدم من رفتم درو باز کردم همسایه شربت آورده بود منم ک حواسم نبود هول شده بودم آمادگی نداشتم چی بگم بهش گفتم خدا رحمت کنه همسایه هم هاج واج نگام می‌کرد وقتی اومدم داخل فهمیدم نذری بوده و چه سوتی دادم😭😂

حتی خجالت میکشم توی روش نگاه کنم پیشنهاد بدید چی بگم بهش که هم اون فکر بد نکنه هم من از خجالت در بیام

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعکککک نکنم دیگه درست بشه 😂😂

الان فکر میکنه خیلی دوست دارم یکی ازشون بمیره دو بار بهش گفتم اخه😂😂

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

وای من خدای سوتیم لعنتی یه بار تو کلاس فارسی بودیم اومدم بگم خود ارزیابی گفتم خودارضایی😂🤣🤦‍♀️🤦‍♀ ...

منم مثله توهم همش سوتی میدم😂😂

خب زیادم بد نبود برا رفتگانشون گفتی برای نذری گاهی میگن دیگه

یه جور بد نگام کرد اخه😂😂

الان فکر میکنه خیلی دوست دارم یکی ازشون بمیره دو بار بهش گفتم اخه😂😂

یه بارو می‌تونستی باز یه کاری کنی دوبار و نه دیگه 🤣

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

وای من خدای سوتیم لعنتی یه بار تو کلاس فارسی بودیم اومدم بگم خود ارزیابی گفتم خودارضایی😂🤣🤦‍♀️🤦‍♀ ...

🤣

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

بیخیال😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه بارو می‌تونستی باز یه کاری کنی دوبار و نه دیگه 🤣

وای خیلی سوتی بدی بود😂😂