2777
2789
عنوان

بچه های کار😔

120 بازدید | 9 پست

چقد مظلومن آدم میبینه دلش کباب میشه کاش میشد براشون یه کاری کرد امروز یکیشون تو خیابون توی لگن۱۰ تا ماهی کوچولو انداخته بود ومیفروخت پرسیدم چنده بسختی جواب داد ۵۰۰ سمعک داشت کم شنوا بود و زبونش میگرفت،گفتم چرا انقد ارزون جاهای دیگه ۱۰۰۰ تومنه گفت نه خاله ۲۵۰ خریدم ۲۵۰ میمونه برام خوبه دیگه،گفتم دوتا بده بسختی نایلون باز کرد مشکل داشت دستاشم کمکش کردم ریخت ماهیا رو ۲۰۰۰ دادم گفتم من ۱۰۰۰ میخرم قبول نمیکرد بزور گرفت،دلش خیلی بزرگ بود سست شدم دیگه پاهام نمیرفت که خریدمو ادامه بدم باخودم گفتم یه ماهه بدو بدو اینو بخر اونو بخر اونوقت با ۱۰ تا دونه ماهی داره واسه شب عیدش پول جم میکنه😢😢😢 موقع برگشتن گفتم ببینم کمکمو قبول میکنه بهش پول بدم یا ببرم یه چیزی بخرم براش چون یه لحظه از جلوی چشام دور نمیشد ولی ندیدمش رفته بود،چرا همونموقع بهش کمک نکردم کاش یه کمکی میکردم خیلی حالم بده😢😢

😢

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کودکان کار چند دستن به نظرم ، بعضی هاشون باند و .. هستن که به نظرم نباید بهشون کمک کرد ، ولی این موردی که می گی شاید خانوادش وضع خوبی نداشتن و کار می کرده ، و واقعا آدم دلش می گیره😓

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
کودکان کار چند دستن به نظرم ، بعضی هاشون باند و .. هستن که به نظرم نباید بهشون کمک کرد ، ولی این مور ...

آره بعضیاشون که سر چهاراها وایمیسن معلومه باندن ولی خوب بچه ان کلا جای بازی و مدرسه وایسادن و کار میکنن کاش این صحنه ها نبود تو کشورمون سخته ببینیشون وکاریم از دستت برنیاد