2777
2789
عنوان

یه مشکل مهم تو مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یبوست داری پودر پیدرولاکس بخورضرری نداره کلا

یه مشکل دیگه اینجاست که به شدددددددت از عوارض دارو ها میترسم

مثلا قراره واکسن بزنم میترسم با دارویی که برای کیست تخمدان میخورم تداخل داشته باشه😅💔

ادرار دارمولی بعضی وقتا درد و سوزش دارم بعضی وقتا با زور ادرار میکنمولی مجبورم چند بار برم تخلیه شه

من کلاس دوم راهنمایی بودم اینجوری شدم یعنی هر پنج‌ دقیقه اجازه میگرفتم برم دستشویی دیگه معلم میگفت اجازه نگیر خودت برو 

بعد نمی‌دونم چی شد تصمیم گرفتم نوار بهداشتی بذارم وقتی سر کلاسم ‌بشدت تاثیر داشت انگار دیگه تکرر ادرار نداشتم 

میخوای امتحانش کن شاید برا تو هم تاثیر داشته باشه  

بعد سردی هم نخور زیاد 

صبحونه پنیر نخور بجاش خرما و گردو و عسل و اینا بخور 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یه مشکل دیگه اینجاست که به شدددددددت از عوارض دارو ها میترسممثلا قراره واکسن بزنم میترسم با دارویی ک ...

عوارض نداره این پودر اصلا

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من کلاس دوم راهنمایی بودم اینجوری شدم یعنی هر پنج‌ دقیقه اجازه میگرفتم برم دستشویی دیگه معلم میگفت ا ...

من اکثرا صبحا چایی نمیخوردم از استرس 

چه بلاها سر خودم آوردم

زنگ تفریحا غذا نمیخوردم یا یه گوشه حیاط با استرس میخوردم

من اکثرا صبحا چایی نمیخوردم از استرس چه بلاها سر خودم آوردمزنگ تفریحا غذا نمیخوردم یا یه گوشه حیاط ب ...

درک می‌کنم خیلی سخته مخصوصا اون حس خجالت که همش باید بری بیرون از کلاس و برگردی و نگاه های بقیه 

ولی اون چیزی که گفتمو تو هم امتحان کن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
رفتم😭 گفت مایعات زیاد بخور عذر میخوام من همیشه یبوست شدید دارم و این بیشتر به مثانم فشار میاره نمید ...

بنظرم همش بخاطر استرسه 😑💔

همون کارهایی ک دکتر گفته رو انجام بده مخصوصا نوشیدن آب زیاد چون به درمان یبوست هم کمک میکنه

میوه های تازه و حبوبات هم زیاد بخور 

استرس هم اصلا نداشته باش..منم توی مقطع سنی توام میدونم واقعا درس و مدرسه داره بهمون فشار وارد میکنه ولی تو برای سلامتی جسم و روح خودت استرس بیخود نگیر

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

یه مشکل دیگه اینجاست که به شدددددددت از عوارض دارو ها میترسممثلا قراره واکسن بزنم میترسم با دارویی ک ...

خب از دکتر بپرس 

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

2790
2778
2791
2779
2792