2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا کسی میدونه چرا نمیشه زیر پستای این سیاوحش کامنت گذاش😂😂 کلی فش نثارش کرده بودم کامنت نشد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اقا کسی میدونه چرا نمیشه زیر پستای این سیاوحش کامنت گذاش😂😂 کلی فش نثارش کرده بودم کامنت نشد

کامنتشو بسته 😂از بس هیت گرفتن

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

کامنتشو بسته 😂از بس هیت گرفتن

واقعا حقشونه 

این برنامه قشنگ شخصیت ادمارو نشون میده

مثل برنانه بفرمایید شام منو تو تیوی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
واقعا حقشونه این برنامه قشنگ شخصیت ادمارو نشون میدهمثل برنانه بفرمایید شام منو تو تیوی

اره ملت کلا به چشم فیلم ترکی نگاه میکنن نه به چشم مسابقه چون ۸۰درصدش سناریو هستش

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

انشالله که طناز و شاهین باشن از دیروز که طناز استوری گذاشت التماس کرد که ریپورتم نکنید بذاريد پول دربیارم جون تازه گرفتم😁هیچ وقت بد هیچکس رو نخواستم ولی این آدم عجیبه عجیباااااا

انشالله که طناز و شاهین باشن از دیروز که طناز استوری گذاشت التماس کرد که ریپورتم نکنید بذاريد پول در ...

پیجش چیه.میخوتم کامتای مردمو بخونم پیجشو نمیدونم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

کاش شاهین و سیاوحش بندازن بیرون

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چند تا اسپویل دیدم که سیاوش و نگار حذف میشن حالا چقدر واقعی باشه نمیدونم  منم راستش به عنوان برنامه فان نگاه میکردم ولی از وقتی همشون شروع کردن تو پیجهای خودشون حرف زدن در مورد برنامه و به هم فحش دادن و اینکه فقط دوتاشون با هم هستن که اون هم معلوم نیست راست باشه حالم به هم خورد از همشون 

انشالله که طناز و شاهین باشن از دیروز که طناز استوری گذاشت التماس کرد که ریپورتم نکنید بذاريد پول در ...

چیشده مگه😂

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲