2777
2789
عنوان

دماغ بزرگ

105 بازدید | 5 پست

بچها کمک میخام ازتون من همه چیز تو چهرم خوبه فقط دماغم بزرگه و این خیلی رو مخمه پارتنرم میگه من تورو همینجور ک هستی دوستت دارم، ولی خو نمیدونم حساسم همش میگم من زشتم برا دلخوشیم این حرفو میزنه، اخه خانوادم خیلی بهم میگن دماغت بزرگه عمل کن خودم دوس ندارم عمل کنم دلم میخاد طبیعی باشم از ی لحاظم دوس دارم عمل کنم راحت شم از این حرفاوو... حتا خانواده پارتنرم هم وقتی پاتنرم عکسمو بهشون نشون داده بود مسخره کرده بودن بخاطر دماغم بنظرتون چیکار کنم؟ 

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل کن

پارتنرم دوس نداره میگه من همینجور ک هستی دوستت دارم، و خیلی بدش میاد از عمل های زیبایی، ولی وقتی دیدم خانوادش مسخرم کردن به حدییی اعتماد بنفسم اومد پایین که اصا بیرون نمیرم از خونه زیاد

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

پارتنرم دوس نداره میگه من همینجور ک هستی دوستت دارم، و خیلی بدش میاد از عمل های زیبایی، ولی وقتی دید ...

میتونی کاملاطبیعی عمل کنی مثلاقوس بهش ندی اصلاسربالانباشه اینجوری زیاد مشخص نیست عملیه

ببین ته دل خودت چی دوس داری.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)