2789

چنسالشه

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علتش چه بوده؟

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

شکایت کنه پدرشونو دربیاره

برادر من رو شریک نامردش با داداشش و دوستاش ۱۰سال پیش اومده بودن از دم در به زور سوار ماشین کرده بودن برده بودن صحرا زده بودن اذیت کرده بودن. برادرم به جرم آدم ربایی شکایت کرد دو تا شاهد لازم بود یکی از همسایه ها که معلم بود خدا خیرش بده اومد شهادت داد بقیه ترسیدن شهادت بدن مجبورا یه شاهد دروغین پیدا کردیم شد دو تا. ۱۵سال براشون حبس بریدن. مادرشون به پای داداشم و زنش افتاده بود تو دادگاه ضجه میزد رضایت بگیره. آخه داداشم و شریکش باهم رفت و آمد خانوادگی داشتن

با زبون نرم نصیحتش کنین نذارین شبا بیرون بمونهداداش من از همین شب بیرون بودنا و دعواها رفیق بازی معت ...

مقصرم خودش بوده ک اون وقت شب بیرون بود ولی دل ندارم ببینمش میگه سرش شکسته

مقصرم خودش بوده ک اون وقت شب بیرون بود ولی دل ندارم ببینمش میگه سرش شکسته

آره

اون اوایل ک از چن سال پیش شرو شد برا داداش منم این اتفاقا افتاد یه بار پاشو شكستن یه بار پشت چشمش بخیه خورد

الان برا خودش لاتی شده و هر روز تو خونه با پدرم جنگ و دعوا داره