2777
2789

سر ظهر بپرسید که مادرای بیشتری حضور داشته باشن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

فهمیدی به منم بگو یک ساله میگردم پیدا نمیشه اخرسر یه سایت پیدا کردم کلاه بردار بودن 

من کارتونی از مولوی میخرم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند میخری؟

مای ببینی چهار کانال بنفشو بسته ای 300.280اینطورا میخرم

کارتونی 12تاس

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

باشه

یه راهکار دیگه هم برای پوشک هست.

مهر فرشته ها توی مشهد و تهران پوشک اقتصادی معرفی میکنه. سفارش میدید، پرداخت میکنید، یا خودتون طبق آدرسی که گفتن تحویل میگیرید یا میفرستن

سایت اجازه لینک گذاشتن نمیده. آدرس رو با یه جست و جوی ساده توی نت یا ایتا میتونید پیدا کنید

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
تاحالا از سایت گرفتی؟؟

نه راستش  ولی توی ترب و باسلام بنویسی پوشک فله ای میاد

ولی خب من کلا نوار بهداشتی و این چیزارو سعی میکنم حضوری بخرم از ی جای معتبر چون بحث ی دونه نیست  یبار نوار بهداشتی خریدیم لای پنبه ها کرم  های مرده بود مارک خیلی معتبری هم  بوداز مغازه خریدم  کلا داروخونه محیط بهترین برای چیزای بهداشتی

سآیت مای بیبی ارزون تر نمیده سفارش بدی

از سایت سفارش دادم آبجی یه بار نفرستادن

اسم سایتش خاطرم نیست پارسال سرچ کردم پوشک فله ای هزارتا کارشناس فروش داشت

از اینا که شماره میذاری و ایمیل خودشون زنگ میزنن

بعد کارشناس فروش زنگ زد هعی به این وصل کن به اون وصل کن سفارش دادم پرداخت کردم هیچی نفرستادن