2777
2789
عنوان

کی باورش میشه یا شوهرم میخوایم

425 بازدید | 43 پست

انیمیشن اسباب بازی های ۲رو نگاه کنیم ؟؟😐

بنده ۲۸ 

و همسرم ۳۱ 

فعلنم دوران عقدیم چند وقت دیگه عروسیمونه 

الانم خونه مادرشوهرمم 😂

داره داتلود میشه 

ذوق دارم😂

شمام یه وقتا از این کارا میکنید؟؟؟؟؟؟؟

من شوهرم تو این چیزا از من بچه تره 🥲😂

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهر من 49 سالشه عصر یخبندان نگا میکنه چی میشه مگه بعضی انیمیشن ها از خیلی از فیلما قشنگ ترن

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

وا😕😕 مگه فقط شمایید که میبینید اینجوری ذوق کردی

اخه نزدیک ۳۰سالمونه دوتامون 

دیگه ما نباید از این انیمیشنای بچگونه نگاه کنیم دیگه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

خوشی های دنیاست عزیزکنارهم خوش بودن مهمه امیدوارم همیشه ازراه حلالش خنده روباشین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اره بابا ما انیمیشن دانلود میکنیم میبینیم اسمورف هارو چند روز پیش دانلود کرده بودیم ببینیم ما بچه هم داریم 4 سالشه بعد این از این جادوگر تو انیمیشن میترسید هی میگفت خاموشش کن گوشی دادم بره بازی کنه بذاره ما انیمیشنمونو ببینیم😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه نزدیک ۳۰سالمونه دوتامون دیگه ما نباید از این انیمیشنای بچگونه نگاه کنیم دیگه

خیلی از انیمیشنا اصلا بچگونه نیس ماهم همسن شماییم همیشه انیمیشن میبینیم چیز‌عجیبی نیست

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
جدی میگیییییی😂

آره 😂من خودمم عاشق انیمیشنم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی