2777
2789
عنوان

روزه قضا

75 بازدید | 10 پست

سلام به هممه خوبین من یه سوال داشتم من تو ماه رمضون چند تا روزه ام قضا شد بعد چند شبه دیر میخوابم خواستم بدونم اگه فردا رو روزه بگیرم چون روزا بلننده تحملش سخت میشه؟؟

اگه بیکاری روز بخواب تا ظهر 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تابستون روزه نگرفتی 

اون موقع هایی که ماه رمضون تو تابستون بود

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

تابستون روزه نگرفتی اون موقع هایی که ماه رمضون تو تابستون بود

سلام عزیزم میدونم سخته ولی یه لحظه اومد تو فکرم گفتم یکیشو بگیرم من روزی که شبش چهارشنبه سوری بود روزه بودم ولی چند دفعه حالم به هم خورد ولی روزه مو باز نکردم حتی افطارمم دیر خوردم اونم معده ام قبول نکرد میدونم قضای اونم باید به جا بیارم

سلام بستگی به توان وبنیه جسمی خودت داره اما من همیشه قضای روزه همو ماهای رجب وشعبان میگرفتم که ثواب ...

سلام عزیزم گفتم قضای یکیشو فردا بگیرم یعنی یه لحظه اومد تو فکرم

سلام بستگی به توان وبنیه جسمی خودت داره اما من همیشه قضای روزه همو ماهای رجب وشعبان میگرفتم که ثواب ...

دلم نیومد نگیرم الان روزه ام یه کم از شامی که مامانم چهارشنبه درست کرد مونده بود همونو داغ کردم خوردم با یه بار اب 

سلام قبول باشه ان شاالله،موفق باشی کارخوبی کردی التماس دعا

عزیزم من شنبه هفته پیش از عادتم پاک شدم یعنی غسل کردم

الان ۶ روزه پاکم بعد من نزدیک عادتم که میشه یه دفعه کنترل ادرارم میره یعنی خیس میشم امروزم همینجوری شد البته خوب مقصرش خودمم یه بارم چند روز پیش اینجوری شدم البته من یه علائمم قبل اینکه یه چیزیمم قطع ممیشه اونو من دارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز