2777
2789
عنوان

دارم میرم دهم

545 بازدید | 81 پست

من میخواستم برم ریاضی فیزیک که هدایت تحصیلیم مردود خورد و اعتراض کردم و گفتن دوباره باید امتحان بدیو...خلاصه که خیلی بدبختی کشیدم

اما الان من دارم میرم ریاضی فیزیک، نمونه دولتی قبول شدم

ولی خیلی میترسم

هی بعضیا میگن باید پیشخوانی کنی(خودم واقعا بنظرم نیاز نیست ادم تابستونشو خراب کنه) 

یا اگه رفتی دهم کلاسای مهم مثل ماز یا قلمچی شرکت کن(بنظرتون بکنم؟ هزینش چقدره؟) 

کتاب تست های زیاد و خوب بخر(چه انتشاراتی معتبره؟) 

یکی از بزرگترین ترسامم اینه که بری دهم افت تحصیلی میکنی

خلاصه که خیلی استرس دارم

هر نصیحتی میتونید بکنید

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

بهت میگم حتما پیشخوانی کن دهم اصلا شوخی نیست واقعا بد و ترسناک بود

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بهت میگم حتما پیشخوانی کن دهم اصلا شوخی نیست واقعا بد و ترسناک بود

چه رشته ای بودی؟ الان چندمی؟ 

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چه رشته ای بودی؟ الان چندمی؟

الان کلاس یازدهمم رشته تجربی بودم خیلی دلم میخواست برم ریاضی ولی خب ریاضی تجربی بدون هندسه خودش سخت بود و فیزیک هم سخت بود و خب برای رشته ریاضی فیزیک یه فصل بیشتره قطعا تلاش هم باید بیشتر باشه 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

دختر من دقیقا شرایطش مثل شما بود، دهمم مثل بقیه سالها گذشت.کار خاصی نکرد

چه رشته ای؟ دبیرستان معمولی رفت؟ معدل نهمش چند بود؟(ببخشید بابت سوالا اگه راحت بودید پاسخ بدید) 

منم دقیقا ریاضی فیزیک نمونه دولتی بودم

برای ما از دهم تابستونا کلاس می‌ذاشتن

خود معلم ها کتاب هایی که لازمه رو می‌گن بگیری

ولی باز صدرصد هرچقدر اضافه کار کنی بهتره

ولی درکل استرس نداشته باش اصلااا چیز خاصی نیست که بخوای فکر کنی از بقیه سطحت پایین تره

فقط اینکه پایه رو جدی بگیر

من خودم دهم یازدهم و شل گرفتم ولی دوازدهم سختم شد

پس از الان سعی کن پایه تو قوی کنی

الان کلاس یازدهمم رشته تجربی بودم خیلی دلم میخواست برم ریاضی ولی خب ریاضی تجربی بدون هندسه خودش سخت ...

موفق باشی خوشگلم ایشالا دانشگاه مورد علاقتو قبول شی✨🌚، ولی بنظرم اونجوری که سخت جلوه میدن نیست، مثلا تو اینستاگرام به خیلی از نهما میخوان کتاب و پکیج پیشخوانی نهم بفروشن که بنظر من اصلااا نیاز نیستش

منم دقیقا ریاضی فیزیک نمونه دولتی بودمبرای ما از دهم تابستونا کلاس می‌ذاشتنخود معلم ها کتاب هایی که ...

میتونم بپرسم نمونه کدوم شهر بودی؟:) 

حتما قبلش پیشخوانی بکن. دهم با سالهای قبل اصلا قابل مقایسه نیست. منم ریاضی فیزیکم و دهم نمونه رفتم. ...

علاقه داشتی به ریاضی؟ پایت قوی بود؟ 

دهم تجربه متفاوتیه و حتی از یازدهم و دوازدهم هم سخت تره پس لااقل این یک ماه به اندازه یکی دو فصل پیش ...

دهم خیلی سخته؟ 

موفق باشی خوشگلم ایشالا دانشگاه مورد علاقتو قبول شی✨🌚، ولی بنظرم اونجوری که سخت جلوه میدن نیست، مثل ...

مرسی عزیزم! همچنین تو هر جایی دوست داری بهش برسی!😍 هرجور دوست داری زندگی کن من به عنوان مسی که بدون پیشخوانی گذروندمش بهت اطلاع دادم تصمیم با خودته🪷