2777
2789
عنوان

دختر نداشتن

3243 بازدید | 36 پست

دوستان، من دو پسر دارم و دیگه شرایط فرزند داشتن رو ندارم ، همه میگن دختر نداری تو اینده تنها میمونی، راست میگن؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم زیاد میگن ولی برام مهم نیست اگر حوری با عروس رفتار بشه که احساس نکنه که غریب هست احساس نزدیکی به آدم کنه اصلا آدم تنها نمیمونه 

من خالم 3 تا پسر داره خیلی هم خوبن با هم عروسش هم از شر خواهر شوهر راحته.کل بارداری خونه خالم بود وقتی هم زایمان کرد مستقیم رفت خونه خالم تازه برادر شوهراش هم مثله پروانه دورش میجرخیدن هر چی میخواست زود براش فراهم میکردن.

والا به منم میگن چون دوتا پسر دارم .ولی اصلا تصمیم ندارم باردارشم که دختر بشه که درآینده تنها نمونم .به نظرم بستگی به تربیت خودت داره .الان برادرای خودم انقدر هوای مامانمو دارن که آدم لذت میبره .

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

خیلی بده دختر نداشته باشی.مادربزرگم سه تا پسر داره با این کا جونشونم برا مادرشون میدن اما جای دختر نمیگیره همیشه میگه بزرگترین اشتباه زندگیم این بود دختر نداشتم همیشته تنهاس و کارشو باید تنهایی یا به کمک عروسا انجام بده ولی عروس اگه فرشته هم باشه جای دخترو نمیگیره.اگه میتونی حتما دختر بیار به خاطر خودت

لا شریک لک لبیک خیالت راحت❤💏❤

الان انجمن حمایت از دختر دارها میان دودمانمون رو به باد میدن .😂😂

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
خیلی بده دختر نداشته باشی.مادربزرگم سه تا پسر داره با این کا جونشونم برا مادرشون میدن اما جای دختر ن ...

شما اومدی با این حرفت بگی پسر بده 

خدا امر میخواست خوب بهمون میداد 

مگه بچه الکیه فقط به خاطر جنسیت آدم 

یا موجود دیگه رو وارد این دنیا کنه 

آیا بتونه از عهده تربیت یکی دیگه بربیاد آیا نتونه لطفا توی نظراتتون  دقت کنید همچین میگید دختر خوبه انگار حالا پسرها دیو دو سر هستن 

خیلی بده دختر نداشته باشی.مادربزرگم سه تا پسر داره با این کا جونشونم برا مادرشون میدن اما جای دختر ن ...

بدترين پيشنهاد😐 ادم اگه خدمتكار ميخواد ميره خدمتكار ميگيره پاي يه موجود بيگناه به اين دنيا باز كني كه تو پيري بياد كاراتو بكنه

خدایا مواظب پسر کوچولوم باش