2777
2789
عنوان

جاری مرموزم

413 بازدید | 15 پست

یه جاری دارم خودم اخرین اون وسطی یکم اخلاقش مرموزانس ازوقتی باردار بودم باهام قطع رابطه کرد کلا از فضای مجازی خودمو شوهرم انفالو کرد بعد خونه مادرشوهرم خودمو بچم و دید محلمون نداد راستش منم مثل قدیم دگ محلش نمیزارم وقتی زیرچشی نگاه میکنم میبینم زل زده بهم دلیل زل دنشو نمیدونم🤷‍♀️

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

منم جاریم زیادنگام میکرد مخصوصا قایمکی ...وقتی مچشو میگرفتم یهو صورتشو برمیگردوند....اونم اولین بار خونه پدرشوهر بچمو دید روشو نگاه نکرد تاالان ک بچم ۵سالشه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر شبیه منی...منم ک باردارشدم جاریم قهر کرد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

منم جاریم زیادنگام میکرد مخصوصا قایمکی ...وقتی مچشو میگرفتم یهو صورتشو برمیگردوند....اونم اولین بار ...

خدا ادمو نگاه کنه بیخیال ادمهای عقده ای

خواهرشوهر منم گاهی اوقات قایمکی با حسادت نگام میکنه تا نگاش می کنم روشو بر می گ ردونه حالا قبل ازدواجش که ماجراها داشتیم با رفتارش حرکاتش استوریاش حالا ازدواج کرد یکم عقده هاش خالی شده ولی خب مار پوست عوض می کنه ذاتشونه  ولی چون شوهرم خیلی به خودش شوهرش کمک کرد یکم الان عوض شده  

خدایا به امید تو
خدا ادمو نگاه کنه بیخیال ادمهای عقده ای

دقیقا....ببین جاریم باردارشدم یهو قهر کرد...بعد روزایمانم نیامد تبریک نگفت....خودشم قصد بچه دار شدن نداشت دید من شدم اونم شد ک حالا اون بمن مربوط نیست بعد بچمو نگاه نکرد من برا بچش رفتم ..بازم رو میگرفت از بچم ...خلاصه بچه هارو مقایسه میکرد اگ چیزی بچه اون بلد بود بچه من ن سرزنش کرد منم دگ عین دندون لق پرتشون کردم الان چندساله حتی ندیدمش

خیلی خوب لو میدن خودشونو😂

دقیقا😁😆عقده ای حسودن

خواهرشوهر منم گاهی اوقات قایمکی با حسادت نگام میکنه تا نگاش می کنم روشو بر می گ ردونه حالا قبل ازدوا ...

هرچی عقده و حسادت از کمبوده عزیزم به دل نگیر

دقیقا....ببین جاریم باردارشدم یهو قهر کرد...بعد روزایمانم نیامد تبریک نگفت....خودشم قصد بچه دار شدن ...

کار خوبی کردی عزیزم دندون لق باید کشید منم دگ مثل قدیم تو روش نمیخندم و احترام و محبت و ارزشی دگ براشون قائل نیستم و همین باعث سوزشش شده

دقیقا....ببین جاریم باردارشدم یهو قهر کرد...بعد روزایمانم نیامد تبریک نگفت....خودشم قصد بچه دار شدن ...

شاید باورت نشه ولی پسر من سه ماهه بود جاریم اومده بود خونمون میگفت دختر من تو سه ماهگی مینشست

کار خوبی کردی عزیزم دندون لق باید کشید منم دگ مثل قدیم تو روش نمیخندم و احترام و محبت و ارزشی دگ برا ...

افرین درسته...کاش خوب بودن ماهم خوب بودیم درهرصورت زندگی هاجداس مقایسه اشتباهه خودشون رو بیمار میکنن