2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب چی شد 🤣🤣

180 بازدید | 6 پست

ما کافی شاپ بودیم با دوستام بعد منو و بغل دستیم بحث مشاور کنکور شد که من راضی بودم یا نه 

ما کنکورمون تموم شده 

منم گفتم آره خوب بود و... دوستم گفت فک کنم خیلی بهتر از بقیه بوده این از نظر اخلاق گفتن نه بابا سگ ترین بود این اتفاقا (و واقعا هم به اخلاق سگش معروف بود) هر سری میرفتی تو موسسه صدای دادش بالا بود اما هیچ وقت سر من داد نزد 

اینو که گفتم که هیچ وقت سر من داد نزد یهو همه سرا برگشت سمت من که ببینن من چی میگم منم اومدم ماجرا رو جمع کنم گفتم که چون بهش گفتم من پدرم سرم داد نزده شما اگر بخوای داد بزنی من هر مرحله باشیم کنسل میکنم 

🤣🤣🤣🤣حالا مجبور شدم چون من خوب میخوندم و با مشاوره اوکی بودم سرم داد نمیزد اصلا حتی عصبی شد یه بار فقط دو سه دقیقه سکوت کزد و وقتی آروم شد باهام حرف زد 

https://t.me/HooshaAiBot?start=invite_9a213429cf

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره مشاورا با هرکی یجورین من میرفتم مشاوره پزشک بود طرف منشیش همرو صدا میکرد ب من میرسید خودش از اتاقش اسممو داد میزد بیا  😂 اولین بار انقدر تعجب کردم وسط اون همه ادم 🥸😂چون من نمیخوندم دیوونش کرده بودم  

چه ربطی داره مشاورا با هرکی یجورین من میرفتم مشاوره پزشک بود طرف منشیش همرو صدا میکرد ب من میرسید خو ...

همین دقیقا 

نمیدونم چرا دوستام نزدیک بود داستان و سوژه در بیارن از توش

https://t.me/HooshaAiBot?start=invite_9a213429cf

همین دقیقا نمیدونم چرا دوستام نزدیک بود داستان و سوژه در بیارن از توش

اره بچها کلا جو میدن😂

ی استاد سخت گیر داشتیم اون مجرد بود بعد گیر میداد تو گوشی  باشی منو رفیقم گفت چند بار دید هیچی نگفت همیشه خوش برخورد بود باهام اتفاقا اخرم بیست داد من از اول میگفتم این استاد گوگولیه کلا جو کلاسش خوبه با اینکه سخت گیرع دوستم اخرش ب حرفم رسید بعد میگفت نه این از تو خوشش میاد مسخره بازی درمیاوردن😂رفیقا اینجورین😂😭