2777
2789
عنوان

عید دیدنی

525 بازدید | 19 پست

امروز داشتم با یکی از اقوام صحبت میکردم و بحث رسید به عید دیدنی گفتم سخته عید دیدنی مخصوصا وقتی مهمون میاد خونه ی خود آدم و باید پذیرایی کنیم اونم تو شرایط من که باردار هستم. یه دفعه گفت وا مگه مهماندار نمیگیری ؟ من 4 روز توی عید رو مهماندار گرفتم که مهمون  میاد خودم راحت باشم. 

به نظرم جالب اومد ولی دو دلم که منم همین کار رو انجام بدم یا نه ؟

یعنی یکیو استخدام کنی که از مهمونات پذیرایی کنه

من خوشم نمیاد زیاد اون صمیمیت مهمونی از بین میره خب از همسرت کمک بخواه تو پذیرایی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما نمیتونیم بگیریم چون مهمونامون هر موقع عشقشون میکشه میان😬😆آقا از 13 فروردین عید تموم میشه این رو دست به دست کنید برسه به فامیلای ما 😁😂😂😂

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده همسزت پذیرایی کنه. خودتو خسته نکن همه چیزو بزار وسط ،فقط چای بریز بیار خودشون وردارن

انقدر از مهمون داری بدم میاد ادم میشه نوکر مهمون هی خم و راس باید یشی 

She is everything I ever wanted.... 

بعد اونیکه میاد تو عید مهماندار میشه. خودش مهمون نداره؟😕😕😕

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
یعنی یکیو استخدام کنی که از مهمونات پذیرایی کنه من خوشم نمیاد زیاد اون صمیمیت مهمونی از بین میره خب ...

آره استخدام که نه از یه شرکتی به صورت انلاین سفارش داده منم میخواستم سفارش بدم شوهرمم موافق بود یکی بیاد کمکم نمیدون چه کنم 

بده همسزت پذیرایی کنه. خودتو خسته نکن همه چیزو بزار وسط ،فقط چای بریز بیار خودشون وردارن انقدر از م ...

مشکل اینجاست که از شهرستان میان سالی یه بار  هر سال میومدن خونه ما میموندن امسال شانس آوردم باردارم فقط چند روز میان سر میزنن و میرن 

شغلشونه دیگه مثل پزشکا و پرستارا و هزار شغل دیگه که تعطیلات ندارن 

چه جالب. ولی من اینجوری معذبم. البته هرکس یه جوره. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

مهماندار!!!

اولين باره ميشنوم براي مهمون عيد 

همه چيزو بچين ميز وسط و فقط بگو بفرماييد از خودتون پذيرايي كنيد

همسرتم چايي بياره و جمع و جور كنه

مهماندار هم خواستي بيار اما مهموناتون معذب نميشن؟!

مهماندار واسه جشن میگیریم ما نه یه عید دیدنی ساده. همسرت هست کمک میکنه چارتا چیز باید تعارف کنه دیگه. اون مهمونی که میاد و لم میده که شمای حامله ازش پذیرایی کنی مطلقا براش باید تاسف خورد.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
مهماندار!!! اولين باره ميشنوم براي مهمون عيد  همه چيزو بچين ميز وسط و فقط بگو بفرماييد از خود ...

کلا نمیدونن معذب شدن چی هست آدمای راحتین کل فامیل ما مهماندار هم تو آشپزخونه میمونه قرار نیست بغل مهمونا بشینه