2777
2789
عنوان

طلاق

172 بازدید | 7 پست

کسی که زندگی رو با همسرش با هم ساخته اند چه جور توافقی از هم جدا بشند که حق و حقوق رعایت بشه 

نمیدونم درست اینجا مینوبسم همسرم خیلی آدم عجیبیه بدی خاصی نداره اصلا حرف نمیزنه ولی انتژار داره ساپورتش  کنی از لحاظ نیازش احترام خیلی داره در منزل خانواده درست حسابی نداره سال تا سال مادرش سراغ نمیگیره هر وقت زنگ زده کار داشته بیایید این وسیله رو تعمیر کنید و فلان جوری که من به زور فرستادم بره کار مادرش انجام بده خودش هم یه بار ندیدم به خانواده اش زنگ بزنه خانواده سرد و بی خود خودم در آمدم خوبه ماهی ۵۰ شاید بیشتر ولی همش تو زندگی جوری که پنجم و ششم ماه هیچی ندارم از بس قسط و بدهی داریم از بس همه چی دادم دست همسرم و چسبیدم به بچه ها نمیشه هم نداد هر دو باهم زندگی گذاشتیم اشتباه کردم از اول خیلی کمک کردم به تازگی هم همه طلاهام برای پیش خرید خونه فروختم بچه ام هر شب میکه ببر پارک آقا نمیبره همش میگه خسته ام با خستگی تمام دخترم اوردم پارک میبینم مردا و خانوماشون هم در حال بگو بخند بچه رو آوردن پارک همسر من از سرکار میاد میخوابه تا غروب الان هم میگه خسته ام کارش هم اداری  

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

حالا دلیل طلاقت چیه ..پارک نبردن دخترت؟چون سردن ؟حالا اگه تو حلق هم بودن بازم به ایراد بود ؟کسایی که میان پارک بدون مشکل نیستن ...در مورد خرید خونه باید صحبت می‌کردید به اسم هردوتون باشه

ظاهر زندگی مردم با باطن زندگیت مقایسه نکن خواهر من وقتی میگی شوهرت بدی خاصی نداره چرا به طلاق فک می‌کنی باور کن هیچ مرد ایده آلی وجود ندارد همشون یکی از یکی بدترن فک نکن فقط برای تو بده باز شوهرت خدا رو شکر اهل کارای دیگ نیس خیلیا شوهراشون لاشی و معتاد و.. مجبورت بسوزن و بسازن 

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در این دنیا دنبال خوشبختی نگرد 

اونهایی که میبینی تو پارک یا بیرون یا تو جمع می‌خندن از کجا میدونی وقتی رفتن خونه جنگ و دلخوری و دعوا ندارن 

ای بابا این دنیا برای مجازات و امتحان ادمهاست نه جای خوشبختی باور کن 

اگر شوهرت سر به راهه به طلاق فکر نکن 

خیلی سخته یک باهات باشه که اصلا حرف نمیزنه وقتی هم حرف میزنه فقط زخم زبان به بجه ها کوچکترین محبتی نمیکنه

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

تصمیم اقدام رسیدین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.