2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اس سیتالوپرام بهتر از سیتالوپرام  ولی حداقل 1 ماه زمان میبره تا اثر بکنه 

بهترین قرص ونلافاکسین هست که اگر بهت بیفته اوایل خواب الود میشی و اضافه وزن هم پیدا میکنی اما بعد یک هفته الی دو هفته به جایی میرسی که دیگه هیچی برات مهم نیست 

سرترالین هم خوبه 

پاروکستین هم خوبه 

فلوکستین از همه بدتره و باعث تپش قلب میشه و به هرکسی نمیفته 

وقتی هورمون کورتیزول تو بدن زیاد میشه تمام بیماری ها میان سراغ ادم کورتیزول هم بر اثر زندگی سخت و غیر طبیعی زیاد میشه 

کلونازپام هم هست که درجا بیخیالت میکنه با خوردن اولین قرص ولی خواب اوره و اعتیاد اوری شدیدی داره طوریکه اگر بیشتر از یکسال استفاده بکنی دیگه نمیتونی ترکش بکنی 

باید بگی بخاطر چی استرس داری 

آقا هستم.......................................................................................................

اس سیتالوپرام بهتر از سیتالوپرام ولی حداقل 1 ماه زمان میبره تا اثر بکنه بهترین قرص ونلافاکسین هست ک ...

ازجمع استرس میگیرم😐

شماپزشک هستین؟

ونلافاکسین رو چطوراستفاده کنم چه دوزی وچجوری

ازجمع استرس میگیرم😐شماپزشک هستین؟ونلافاکسین رو چطوراستفاده کنم چه دوزی وچجوری

نه پزشک نیستم همه ی اینایی رو که نوشتم خودم خوردم که دکتر بهم داد 

اس سیتالوپرام و سیتالوپرام باید همراه سرترالین مصرف بشن وگرنه تاثیری ندارن

ونلافاکسین 35 میلی گرم داره با 75 میلی گرم که تا 2 ماه اول باید شبی یکدونه 35 میلی گرم بخوری که من نمیگم بخوری چون پزشک نیستم دکتر من به من گفت بخور منم خوردم و بعد 1 ماه اگر بهم فحش خواهر و مادر میدادن میگفتم بیشتر بدید و برام هیچی مهم نبود و حالت سرخوشی داشتم 

ونلافاکسین عوارض هم داره مثلا صورتت جوش میزنه اما بعد 6 ماه مصرف کردن و اینکه تا یکماه اول دائم خوابی و گیجی برای همین شبا باید بخوری تا صبح گیج نباشی این قرص سروتونین و دوپامین رو زیاد میکنه و همین باعث میشه بزنی به در بیخیالی و بعد 3 ماه باید قطعش کنی اونم تدریجی هفته ای یک چهارم کمتر بخوری تا قطع بشه 

از تمام داروهایی که من خوردم ونلافاکسین از همه بهتر بود و خیلی راحت قطعش کردم خوبیش اینه وقتی قطع بکنی و دوباره حالت بد بشه و بخوری بار بعدی چون بدنت بهش عادت کرده اگر درجا قطع بکنی هیچ عوارضی برات نداره ولی من اینجا نسخه نمیدم چون دکتر نیستم و تجربیات خودمو نوشتم

آقا هستم.......................................................................................................

نه پزشک نیستم همه ی اینایی رو که نوشتم خودم خوردم که دکتر بهم داد اس سیتالوپرام و سیتالوپرام باید هم ...

خیلی ممنونم ازلطفتون🙏

شماهم مشکل لرزش دست داشتین یافقط استرس میگرفتین

خیلی ممنونم ازلطفتون🙏شماهم مشکل لرزش دست داشتین یافقط استرس میگرفتین

وقتی استرس بگیری لرزش دست هم میگیری اینا به هم ربط دارن 

خواهش میکنم فقط سرخود نخور برو پیش دکتر بگو بهت ونلافاکسین بده تا اعصاب و روانت اروم بشه و لرزش دستت از بین بره 

منم لرزش دست داشتم و تیک عصبی هم گرفته بودم و طوریکه پلک سمت چپم مدام میپرید و بالا و پایین میشد 

وقتی استرس بگیری لرزش دست هم میگیری اینا به هم ربط دارن خواهش میکنم فقط سرخود نخور برو پیش دکتر بگو ...

ان شالله بلاتون دور🤲

چشم حتما

ممنون ازراهنمایی هاتون🙏

ان شالله بلاتون دور🤲چشم حتماممنون ازراهنمایی هاتون🙏

قربان شما ممنون

امیدوارم هرچه سریعتر خوب بشی چون جوونای ایران سرمایه های ایران هستن و من متاسفم برای این اوضاع که تمام جوونا که خودمم یکیشون هستم به انواع بیماری های روحی گرفتار شدیم 

قربان شما ممنونامیدوارم هرچه سریعتر خوب بشی چون جوونای ایران سرمایه های ایران هستن و من متاسفم برای ...

🙏🙏🌺

بله متاسفانه....😔

همچنین برای شما ارزومندم همیشه درسلامت وارامش باشید🌱