2777
2789
عنوان

بدون عنوان

175 بازدید | 16 پست

منو میشناسین 

همونی که نه دانشگاه رفته نه شاغله نه هنری داره 

نه رابطه ای و ....

تمام دوست و آشناها مسخرم میکردن 

الان دوست دارم دغدغه های ی قدیمو داشتم 

میدونی چرا؟

نمیتونم راه برم 

مثل یه تیکه گوشت گوشه خونه افتادم

خداااااااا

اگه سالمی خوشبحالت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناامید نباش عزیزم حتی تو بدترین شرایط 🌱

به زودیِ زود سلامتیتو کامل به دست میاری باید امید داشته باشی 

ناامیدی از شیطانه

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
ناامید نباش عزیزم حتی تو بدترین شرایط 🌱به زودیِ زود سلامتیتو کامل به دست میاری باید امید داشته باشی ...

خیلی سخته 

تمام عمر باری روی دوش خانوادم بودم

الانم اینجوری شده

مامانم سوی چشاش رفت از گریه 

بابام ناراحته پول هم نداریم :)

کرمتو شکر خدا

برات حمد خوندم 

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

خیلی سخته تمام عمر باری روی دوش خانوادم بودمالانم اینجوری شدهمامانم سوی چشاش رفت از گریه بابام ناراح ...

چی بگم عزیزم

دعا میکنم برات ❤

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
ناشکر نباش قشنگمهمه تو زندگیشون به نوعی دارن امتحان میشنصبر‌کن فقط

نیستم 

سخته من بیماری های دیگه هم داشتم. و دارم درمان نداره 

سخته هر روز تا شب از مادرت کنایه بشنوی تنبل بی عرضه و ....

در حالی که من یه حمام نمیتونم برم

نیستم سخته من بیماری های دیگه هم داشتم. و دارم درمان نداره سخته هر روز تا شب از مادرت کنایه بشنوی تن ...

درست میشه توکلت بخدا باشه

حق‌داری ولی چاره ای نیست عشقم

الهی که ب حق همین شبا راه برات هموار‌شه