2777
2789

من بین چیزایی ک واسه جوشام استفاده کردم یدونه صابون گوگرد خوب بود ک روزی یکبار و فقط ۱۰ ثانیه روی پوستت باید بمونه و بعدشم آبرسان بزنی بهتره 

یکی هم الکل کلیندامایسین عالی بود

الان ۲ هفتس یخ میزارم پوستم یک روز در میان جوش در نمیارم اصلا یا نهایت یکی دو تا جوش کمرنگ دربیاد 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالی هست که اصلا صابون استفاده نمیکنم

اما سال ۹۴ـ۹۳  که کوچولو بودم خیلی راجع به صابون آنتی باکتریال گلمر شنیدم و نظرات رو خوندم 

زود جوش رو خشک میکرد 

الان هم برا جوش ژل آداپالن میزنم و زود خشک میشه دیگه از اون صابونه چندسالی هست استفاده نمیکنم 

ی آلوی شیرینم🎀

پس صابون خوب بود؟ واسه جای جوشم تاثیر داشت؟

نه جای جوش اصلا

فقط جوش رو کوچیک میکنه 

بعد اینکه جوش کوچیک شد من میزدم فایده نمی‌داد دیگه

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

صابون زردچوبه هم جوش و از بین میبره

دیگه بعد یخ جوش نمیزنم خداروشکر😑😂

اون واسه من ک اصلا تاثیر نداشت یخ گلاب اینا همه بی فایده بود

نه من واقعا دیگه جوش نمیزنم حالا نمیدونم از یخه یا چی

قبلا همیشه رو صورتم ۳ ۴ تا جوش زیر پوستی گنده داشتم بخصوص نزدیک پریودم 

ولی الان کلا صورتم تمیز شده پیشونیمم دیگه جوش نداره 

یا مثلا گاهی جوش زدنی یکی دو تا خیلی کمرنگ و ریزش در میاد ک ۲ ۳ روزه میرن دیگه هیچی هم نمیزنم پوستم فقط گاهی کلیندامایسین

کلینداماسین هم بهم نمیسازه همه چیزای گرون ب من فقیر میسازه

کلیندامایسین گرون نیس:/ 

مگ چند گرفتی؟ میشه عکسشو ببینم؟

گفتم که گرون نیست واسه همین بهم نمیسازه😅

اهااا 😂

بهم درخواست بده سال قبل یچیزی خریده بودم برا دوستم حدود ۶۰۰ تومن اینا برا جوش و جای جوشش زده بود خیلی راضی بود 

از اون اسمشو بپرسم بهت بگم اونو استفاده کن ببین چطوره

اهااا 😂بهم درخواست بده سال قبل یچیزی خریده بودم برا دوستم حدود ۶۰۰ تومن اینا برا جوش و جای جوشش زده ...

نه دیگه حوصله پول خرج کردن ندارم 

۷ ساله میتونستم خونه بخرم بااین پولایی ک خرج کردم

💕🌸☘️🌹