2777
2789
عنوان

شوهر قهری

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست
کنترلو چرا خودش برنمیداره😐تو به اندازه کافی کار رو سرت ریخته مگه بچس همه چیو بهش بدی ندی هم قهر کنه ...

دیگه کم مونده خودکشی کنم خدا اگه سر نوشت من این بود با این مرد پیر بشم میخوام زودتر بمیرم 😓

به خدا قسم دارم با گریه مینویسم با ۲ تا بچه گیر کردم طلاقم نمیتونم بگیرم

اسی جان پر توقعش کردی بزار قهر کنه بلاخره یاد میگیره برا خواسته هاش تنشو حرکت بده .والا همه مردها همچین موجود نهفته ای تو وجودشون دارن که اگه مادر یا زن بیدارش نکنه خواب به خواب میره

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیگه کم مونده خودکشی کنم خدا اگه سر نوشت من این بود با این مرد پیر بشم میخوام زودتر بمیرم 😓

به فکر اون دوتا طفل معصوم باش اونا تورو دارن

هر چی خاست بگو برو بردار چند بار که اینجوری کنی میفهمه نباید زور بگه و حساب کار دستش میاد

خواهر میگم اگه انطور بود چرا ازدواج کردی منو بدبخت کنی میگه من نمیخواستم زن بگیرم کلا میخواستم برم ت ...

هر کسی شهید نمی‌شود  به قول سردار شهید سلیمانی باید شهید باشی تا شهید بشوی تو اگر خیلی آدم خوبی هستی خانمتو راضی کن 

والله خدمت به همسر چه زن چه مرد خودش عبادت هستش 

روایت داریم اگر کسی در حال کار و تلاش بررا خانواده کشته بشه اجر شهید رو داره

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

به فکر اون دوتا طفل معصوم باش اونا تورو دارنهر چی خاست بگو برو بردار چند بار که اینجوری کنی میفهمه ن ...

پدر مادر خوبی هن ندارن به خاطر بچه هام دوس ندارن برم خونشون 

۱۰ ساله همینه درست نمیشه خواهر

اگه حرفی بزنم میگی نمک رو زخم میپاشی .بخدا شوهر منم خیلی اخلاقش گند بود همون اوایل میگفت بچه هر بار بهونه می‌آوردم یعنی بار گفتم فکر کن الان تواین بحث و دعواهای ما بچه باشیم تو اونقدر باگذشت یا من که کوتاه بیام تا وقتی به بلوغ فکری نرسیم بچه نمیارم الان خیلی خوب شده دیگه دید بچه ای ندارم که پا بندش بشم تغییر رویه داد

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

هر کسی شهید نمی‌شود به قول سردار شهید سلیمانی باید شهید باشی تا شهید بشوی تو اگر خیلی آدم خوبی هستی ...

خدا خودش جوابشو بده  خدا خواهر دارم میمیرم دیگه 

اگه حرفی بزنم میگی نمک رو زخم میپاشی .بخدا شوهر منم خیلی اخلاقش گند بود همون اوایل میگفت بچه هر بار ...

خواهر این درست نمیشه 

حتی با پدر مادر خودش قهر میکنه ۳ ساله قهره با خانوادش حرفم نمیزنه 

مادرش میگفت از بچگی همینه منو دق میداد 

منم میخواستم بگم اگه این طور بود چرا از اول نگفتی 

یکی دو ماه؟!!!!! یعنی دو ماه توی خونتون هیچ کلمه ای رد و بدل نمیشه؟ ببخشید ولی شوهرت عقده داره باید ...

آره 

حرف مثلا اینو بده اونو بده بریم یا بیاییم خیلی کوتاه