2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم شیمی

خودمم شیمی میخونم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

کارش چطوریه میشه تا دکترا رف با وزارت بهداشت و مهر نظام پزشکی گرفت

مهرنظام پزشکی نمیدونم ولی با وزارت بهداشت میشه ولی از کارشناسی ارشد . کارشناسی وزارت بهداشت ندارن.

کارش تو تمام کارخونه ها میتونی کارکنی و یا شرکت نفت اینجور جاها. کلن هرشرکت یا کارخونه ای ک ازمایشگاه داسته باشه میتونی بری. دبگه آموزش پرورش هم خوب میگبره. خودت میتونی کارافرینی کنی. بنظرم رشته ای هست ک جای پیشرفت زیاد دارع ولی باید زرنگ باشی و متکی ب دروس تئوری و دانشگاه نباشی و دوره ببینی حتی شده رایگان برو کار کن یا خودت پول بده براشون کارکنی تا قشنگ یادبگبری. حتی باهمون لیسانس شاید بهتر بتونی کارگیر بیاری. تو شرکت های داروسازی هم میتونی کارکنی. خلاصه رشته خوب ولی سختی هست. و بنظرم طرف باید خیلی تو این رشته مهارت کسب کنه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

مهرنظام پزشکی نمیدونم ولی با وزارت بهداشت میشه ولی از کارشناسی ارشد . کارشناسی وزارت بهداشت ندارن.کا ...

ارشد وزارت بهداشت کدوم گرایشش از همه بهتره و بازار کار بهتری داره

ارشد وزارت بهداشت کدوم گرایشش از همه بهتره و بازار کار بهتری داره

شیمی دارویی فقط میتونم بگم زیاد جالب نیس نهایت اگر بزا دکتری ادامه بدی داروسازی بخونی ولی داروخونه نمبتونی بزنی. چون تو الی وزارت علوم بخونی ارشد همون کار شیمی دارویی میتونی کنی اگر اشتباه نکنم باز مطمعن نیستم. ولی برا ارشد فک کنم بیوشیمی بالینی بهتر باشع. ولی باید تحقیق کنی. ولی درکل گرایش ارشد تجزیه و الی خیلی خوبه و اشتباه نکنم بازار کارش حتی نسبت ب وزارت بهداشت بهتره. ولی ی چیزی بگم تو مدرکت از وزارت بهداشت بگیری این تصور نذاشته باش فوری ذکتر مبشی یا مثلا فوری بهت کار میدن. گاهی اوقات اون گرایش وزارت علوم بهتره تا وزارت بهداشت.

ولی بازم تحقیق بیشتر کن 

شیمی دارویی فقط میتونم بگم زیاد جالب نیس نهایت اگر بزا دکتری ادامه بدی داروسازی بخونی ولی داروخونه ن ...

شیمی فیزیک چی؟

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

شیمی فیزیک چی؟

شیمی فیزیک خوب هست ولی صادقانه بگم توی ایران زیاد کار براش نیست. وگرنه خیلی رشته پرکاربردی هست حتی تو صنعت داروسازی. مثلا قبل اینکه یه دارو تولید کنن بخوان خواص اون دارو بفهمن این مسئولیت به عهده کازشناس شیمی فیزیک هست.

ولی کلیت تجزیه و الی تو گرایش ازشد از همه بهتره. 

شیمی فیزیک خوب هست ولی صادقانه بگم توی ایران زیاد کار براش نیست. وگرنه خیلی رشته پرکاربردی هست حتی ت ...

یعنی کار براش نیست؟؟🫠🫠🫠

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

یعنی کار براش نیست؟؟🫠🫠🫠

بستگی ب شهری ک توش هستین هم داره ولی طبق چیزایی ک من میدونم کار براش خیلیییی کمه

ولی بازم میگم طبق چیزایی هست ک من میدونم دوست داشتید خودنون هم بیشتر تحقیق کنین راجب بهش

بیشتر دوس دارم وارد وزارت بهداشت بشم

زیست شناسی خودم میخواستم برم چون اگه دکتر ایمنولوژی بگیری ازمایشگاه طبی یا مرکز پیوند اعضا میشه زدیا اگه ژنتیک بگیری با ارشدش میشه تو شهر کوچیک و با دکتراش میشه تو شهرا بزرگ مطب ژنتیک زد و دکتر ژنتیک شد و مهر نظام پزشکی گرفت