توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3511 عنوان شما بودید چی میگفتید 98 بازدید | 14 پست (شوخیه دوستم) با دوستم میرم پیاده رویامروز نیومد کار داشت منم تو خونه پیاده روی کردم!! به شوخی پیام داد گفت تو بهم خیانت کردی تنها راه رفتی دیگ باهات نمیام... شما بودید چی میگفتیدحرفش شوخی بود ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم 1404/05/30 | 21:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3511 بگو منم دیگه باهات نمیام بی معرفت بودی رفیق نیمه راه شدی چطوری بلدی جواب بدیمثلا اگر میگفتم ناراحت نشو بیا شکلات بخور 🍫جواب بدی بود؟ ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم
maysa78 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6183 چطوری بلدی جواب بدیمثلا اگر میگفتم ناراحت نشو بیا شکلات بخور 🍫جواب بدی بود؟ متوجه منظورت نشدم چطوری بلدم جواب بدم؟ همینطوری به ذهنم رسیدبه نظرم اون جوابی ک گفتی خوب نیست بیشتر حالت اینو داره که طرف داره حرص میخوره
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3511 متوجه منظورت نشدم چطوری بلدم جواب بدم؟ همینطوری به ذهنم رسیدبه نظرم اون جوابی ک گفتی خوب نیست بیشتر ... اره ذهن خوبی داریمن با اینکه کتاب زیاد میخونم بازم لنگ میزنمتو جواب دادن ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3511 با همراه اول کسی دیگر تنها نیس 😂😂😂😂 ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم
maysa78 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6183 اره ذهن خوبی داریمن با اینکه کتاب زیاد میخونم بازم لنگ میزنمتو جواب دادن حالا جاهایی که خودم باید جواب بدم چیزی به ذهنم نمیرسه هااا بعدا یادم میوفته چی باید میگفتم 😂😂
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3511 حالا جاهایی که خودم باید جواب بدم چیزی به ذهنم نمیرسه هااا بعدا یادم میوفته چی باید میگفتم 😂😂 عه پس مثل خودمی😂 ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3511 مشاوره طنز و دلقکی خواستی خودمو صدا بزن چشم گلمخیلی بامزه بود ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم
maysa78 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6183 عه پس مثل خودمی😂 آرهههه ولی خب یه مدته تصمیم گرفتم هر کی از اینجور حرفا تو غالب شوخی بهم میزنه جوابشو بدم شده باشه یه مکث میکنم که جمله بندی کنم این کارو میکنم ولی سکوت نمیکنم
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3511 آرهههه ولی خب یه مدته تصمیم گرفتم هر کی از اینجور حرفا تو غالب شوخی بهم میزنه جوابشو بدم شده باشه یه ... کار خوبی میکنی منم باید از یه جایی شروع کنمهوش هیجانی من ضعیف هستایکیوEQآیکیوم خوبه ک مربوط مسائل علمی هست ولی روابط اجتماعی و حاضر جوابی از بچگی بلد نبودم شاید رمان های حاضر جوابی بتونع کمک کنه تصمیم دارم بخونم.. ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم
maysa78 عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 6183 کار خوبی میکنی منم باید از یه جایی شروع کنمهوش هیجانی من ضعیف هستایکیوEQآیکیوم خوبه ک مربوط مسائل عل ... کتاب هنر طنازی و حاضرجوابی هم شاید خوب باشه برات قیمت آنچنانی هم ندارهاسمشو نمیدونم دقیقا درست نوشتم یا نه ولی همچین چیزیهمن چند روز پیش انقلاب بودم به چشمم خورد
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3511 کتاب هنر طنازی و حاضرجوابی هم شاید خوب باشه برات قیمت آنچنانی هم ندارهاسمشو نمیدونم دقیقا درست نوشتم ... پی دی افش رو دارم ممنون ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم