2777
2789
خیلی واسم با ارزش بود بعد از اون همیشه حس می‌کنم یه چیزی تو زندگیم کمه حس می‌کنم مرده متحرک شدم من ز ...

میفهمم چی میگی

چون خودم قبل از ازدواج از شکست عشقیم ضربه خیلی خیلی بدی خوردم که باور کن هنوز با منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدایی از همسر منظورم بود پیشرفت نکردن یعنی یه هدفی رو دوتایی مشخص میکنیم اما بهش نمیرسیم. این باعث ش ...

منظورتون اهداف مالی هست؟ و درمورد اینکه احساس میکنید عقب موندید از بقیه این موضوع دلایلی زیادی داره و اکثر افراد با هر سطح شغلی تحصیلی و مالی درگیرش هستند تو زمینه های مختلف یکی از دلایلش هم پیشرفت سوشال مدیا و شو آف کردن زندگی بی نقص درصورتی که از درون هیچ زندگی ایی بی نقص نیست و این رفتارها کم کم به دنیای واقعی و رفتارای آدمتی اطرافمون هم رسید و آدما تو دنیای واقعی هم خیلی سعی میکنند ظاهر رو حفظ کنند چون فکز میکنن زندگی مسابقه ست و هرچقدر بتونن بیشتر ویترین زندگیشون رو قشنگ کنن تو این مسابقه جلوتر میوفتن و برنده میشن ، اما عزیزم من اول از همه به خودم بعد به شما میگم که زندگی مسابقه نیست که ما خودمونو مدام نسبت به بقیه بسنجیم تا بتونیم میزان موفقیت خودمون رو متوجه بشیم که در نتیجه ش‌شاد باشیم یا نباشیم ، چون تو مسابقه حداقل شرکت کننده ها از یک مقطه شروع و توی یک مسیر و یک زمین و یک سطح  دارن رقایت میکنن اما توی زندگی ها نقطه شروع ها متفاوته یکی از صفر شروع میکنه یکی از ۵۰ یکی از منفی پس باید خودتو نسبت یه نقطه شروع خودت بسنحی به علاوه آدما تو زندگی توی یک مسیر و یک سطح و یک شرایط پ زمین نیستن، شرایط محیطی آدما متفاوته که خودش خیلیی تاثیر گذاره و هرکس مسیر متفاوتی داره تو زندگیش پس در نتیجه مقایسه تا یه حد کمی که اول کار موتور ما رو روشن کنه و الگوی مثبت برداریم درسته اما در غیر اینصورت و در ادامه مسیر زندگی اشتباست، شما وقتی شروع کردید دیگه خودنونو باید نسبت به خودتون بسنجید

ببخشید اگر طولانی شد دوست نداشتم فکر کنید شما تنها هستید تو این مسئله🌸🙏

میفهمم چی میگیچون خودم قبل از ازدواج از شکست عشقیم ضربه خیلی خیلی بدی خوردم که باور کن هنوز با منه

خیلی بده که هنوزم عاشقشم خیلی بیشتر از قبل ،

ولی خب به اخلاقیات هم پایبندم ،

و بعد ازدواجم ، باهاش هم کلام نشدم ..

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منظورتون اهداف مالی هست؟ و درمورد اینکه احساس میکنید عقب موندید از بقیه این موضوع دلایلی زیادی داره ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

باور کن خیلی به خودم میگم اما افسردگی که دارم باعث میشه همه چیز دوباره یادم بره.

در ضمن تنها شدنمم بی تاثیر نیست 

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️باور کن خیلی به خودم میگم اما افسردگی که دارم باعث میشه همه ...

خب دنبال درمان افسردگیتون رفتید؟ منظورتون از تنهایی بچه نداشتن هست؟ عزیزم راه های درمانی خیلیییی زیادی اومده تا حدی که میگن نازایی با درصد بالایی درمان شده، درمان ها رو امتحان کردید؟ ما تو فامیل افرادی که صاحب بچه نمیشدن چندین تا داشتیم اما هرکدوم که دست بردار نبودن و خیلییی تلاش کردن و درمان های مختلفی داشتن حتی شده بعد از ۱۲ ۱۳ سال بچه دار شدن

چه قدر لوس و ننر حتمن لیاقت نداشته منم قبل ازدواجم یک شکست داشتم این مدلی بود

بله

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂